INTERCONNECT SERVICES B.V.

De Steenbok 1
5215 MG 's-Hertogenbosch
Postbus 271
5201 AG 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 88 00 000
Website: www.interconnect.nl

Interconnect Service B.V.

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen wij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT-oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van cloud hosting, connectivity, VoIP en datacenters kunnen onze klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten.

Rob en Jeroen Stevens

Interconnect is opgericht door de broers Rob en Jeroen Stevens. Onder hun leiding is Interconnect uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 60 medewerkers. Het hoofdkantoor van Interconnect is gevestigd in Den Bosch. Sinds 2006 is daar ook het eerste datacenter gevestigd. In 2011 is het tweede datacenter van Interconnect geopend in Eindhoven. Nog altijd vormen Rob en Jeroen de directie van Interconnect.

Datacentra in ’s-Hertogenbosch en in Eindhoven

De datacentra in ’s-Hertogenbosch en in Eindhoven zijn hypermoderne state-of-the-art datacentra die ISO 9001 Kwaliteit, 14001 Milieu en 27001 Informatiebeveiliging gecertificeerd zijn. Dit trekt grote klanten aan zoals bijvoorbeeld Vodafone. Interconnect werkt voor grote organisaties, maar wij staan ook klaar voor het MKB.

Direct Free Cooling methode

Interconnect vindt milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid van groot belang. Dit uit zich door onder andere zuinig en milieubesparend om te gaan met energie, afvalstromen en emissies. Zo wordt bijvoorbeeld in datacenter Eindhoven gebruik gemaakt van een Direct Free Cooling methode.

Partnerships

Om een stabiele en betrouwbare dienstverlening te waarborgen voor onze klant gaan we partnerships aan met een aantal vaste partners. Dit doen wij op het gebied van Cloud, Datacenter en Connectivity. Op het gebied van Telecom hebben wij vaste partners.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!