IT-WORKZ

Ecustraat 9a, 4879 NP Etten Leur
Postbus 348, 4870 AH Etten-Leur

Tel. (088) 4896700
E-mail: info@it-workz.nl
Website: www.it-workz.nl

IT-Workz is een jong en vernieuwend ICT-bedrijf dat onderwijsorganisaties helpt met het optimaliseren van onderwijsprocessen door gebruik te maken van IT-technologie. De visie achter de dienstverlening is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen het onderwijs en richt zich op een driehoek van diensten: automatisering, informatisering en digitale didactiek.               

Het gebruik van ICT in het onderwijs in overeenstemming brengen met de leefwereld van studenten. Dát drijft IT-Workz. IT-Workz wil door verdere integratie van moderne communicatiemiddelen in het onderwijs het grote verschil in mediagebruik van leerlingen op school en in hun privéleven verkleinen.

Onderwijsinnovatie

Eén van de speerpunten is innovatie met ICT in het onderwijs introduceren. IT-Workz is een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan om het onderwijs nog beter te kunnen helpen en nog meer te kunnen bieden.

Book2Fit

Book2Fit is een computerprogramma waarmee docenten standaard lesmateriaal kunnen inzien en zelf een les- of werkboek (of een combinatie) kunnen samenstellen. Docenten kunnen zelfgemaakt materiaal of notities toevoegen, als commentaar op het materiaal van de uitgevers.

Met Book2Fit kan een docent eigen schoolmateriaal arrangeren. Veel scholen hebben moeite rond te komen met het boekenbudget terwijl vaak maar een deel van de boeken wordt gebruikt. In Book2Fit staan complete methodes van verschillende grote en kleinere uitgevers waaruit docenten kunnen kiezen wat ze in hun lessen willen gaan inzetten. Je betaalt alleen voor de pagina's die je hebt gebruikt.

Activ Workz

Activ Workz is een beweegconcept waarbij jongeren kunnen bewegen en gamen in een corner met interactieve fitnessproducten en motiverende bewegingsprogramma’s. In deze virtuele omgeving kunnen leerlingen bijvoorbeeld mountainbiken, tennissen, dansen en zich vermaken met tal van behendigheidsspellen. Jongeren bewegen met Activ Workz onbewust. Door een koppeling van de resultaten uit de corner aan een eigen profiel kunnen scores bijgehouden worden.

Virtual Reality

Bij Virtual Reality wordt aan studenten een zo realistisch en uitdagend mogelijke voorbereiding op hun toekomstige werkomgeving geboden. Bestaande lesmethoden worden vertaald naar een virtuele omgeving. Men speelt dan de werkelijkheid na met computersimulaties.

Duurzaam ondernemen

IT-Workz is zich bewust van haar rol in de samenleving. We werken voor de Nederlandse maatschappij en willen dit verantwoord doen. IT-Workz wil als toonaangevend ICT bedrijf maatschappelijk verantwoord en dus duurzaam ondernemen.

We hebben in ons duurzaamheidsbeleid een aantal belangrijke activiteiten opgenomen om zo onze bijdrage aan een beter milieu te leveren:

  • Overstap naar een groen datacenter;
  • Virtualisatie waardoor het aantal fysieke servers wordt teruggebracht van 425 naar 140;
  • Lowpower hardware elementen;
  • We streven naar een papierloos kantoor;
  • Asset management (vervanging/afgeschreven producten door erkend bedrijf);
  • A-klasse, low-energy monitoren en shutdown systemen.

Wat kan IT-Workz voor u betekenen?

Bent u op zoek naar de innovatie voor uw onderwijsinstelling?
Wilt u altijd en overal toegang tot applicaties?
Zoekt u een oplossing voor uw organisatie om eenvoudig online te kunnen samenwerken?
Of bent u op zoek naar Management Informatie en maatwerk oplossingen?

IT-Workz, uw ideale partner!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!