ITS HENDRION EINDHOVEN

Logo ITS HENDRION EINDHOVEN

Mispelhoefstraat 7
5651 GK Eindhoven

Tel. (088) 6767640
Fax. (088) 67 67 649

E-mail: eindhoven@itshendrion.nl
Website: www.itshendrion.nl

ITS Hendrion: optimale zorg voor intern transportmaterieel

ITS Hendrion, met vestigingen in Eindhoven en Alkmaar, is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het leveren van service en onderhoud voor intern transportmaterieel en de verkoop (van alle merken), lease en verhuur van heftrucks, hoogwerkers, zijladers en veegmachines.

Service & Onderhoud

Met klanten in verschillende sectoren, waaronder productiebedrijven, maar ook logistieke warehouses en de agrarische sector, onderhoudt ITS Hendrion langdurige relaties waarbij vertrouwen en kwaliteit voorop staan. 

Jaarlijks onderhoud en keuring van het intern transportmaterieel -op locatie- is niet alleen vanwege de Arbowetgeving en verzekering noodzakelijk, maar waarborgt bovenal ook de veiligheid, langere levensduur, hogere productiviteit, een hogere inruilprijs en minder stilstand. 

Van de ruim 40 mensen die in dienst zijn bij ITS Hendrion, werken 18 monteurs, extern en intern opgeleid en voortdurend bijgeschoold, in de buitendienst. Allemaal beschikken zij over een eigen servicebus. Dagelijks worden de bussen vanuit het ruime magazijn voorzien van een breed assortiment reserveonderdelen, waarmee zij bij klanten op locatie intern transportmaterieel van alle merken repareren, keuren en service uitvoeren. Tevens kunnen zij storingen lokaliseren en oplossen met de benodigde apparatuur en biedt ITS Hendrion 24/7 landelijke dekking.

24/7 met 1 batterij

Naast merken als, onder andere, Doosan, Stöcklin en Bulmor is ITS Hendrion dealer van BYD heftrucks en warehouse equipment. BYD heftrucks zijn uitgerust met unieke lithium-ijzerfosfaatbatterijen.

De accu kan worden opgeladen tijdens pauzes en rusttijden waardoor de heftruck 24/7 ingezet kan worden. Een wisselbatterij behoord hiermee tot het verleden. Een ander belangrijk voordeel van de Lithium-ijzerfosfaat techniek, welke BYD toepast, ten opzichte van de Lithium-ion techniek, is dat er geen kans bestaat op explosies bij overlading, oververhitting, kortsluiting en beschadigingen van de batterij.

Online monitoringsysteem

ITS Hendrion werkt met een eigen online monitoringsysteem. Hierdoor is het bedrijf in staat om, samen met haar klanten, de kosten voor reparaties, onderhoud en keuringen zoveel mogelijk te beheren en te minimaliseren. Dit systeem geeft klanten, ongeacht het merk of type van de machine, een volledig inzicht in de planning, kosten, historie, facturatie, werkbonnen enzovoorts. Dat maakt het beheer van het intern transportmaterieel voor klanten eenvoudiger en overzichtelijker. 

Indien een reparatie langer duurt dan verwacht, biedt ITS Hendrion tevens een vervangende heftruck of hoogwerker aan. Stilstand moet tot het minimum worden beperkt.