J. HEEBINK B.V.

Kruisboog 14
3905 TG Veenendaal

Tel. (0318) 529400

E-mail: info@heebink.nl
Website: www.heebink.nl

De privé-chauffeur van uw goederen
Transport, opslag en distributie van uw goederen laat u niet aan de eerste de beste over; u wilt zekerheid. De zekerheid van een complete dienstverlening, van snelheid en flexibiliteit, maximale betrouwbaarheid en echte betrokkenheid. J. Heebink Logistic Services geeft u die zekerheid. Ruim 35 jaar ervaring in transport en logistiek vertalen wij in klantgerichte oplossingen en een zeer gunstige verhouding tussen prijs en prestatie.

Een samenwerking die werkt
Hoe modern het rijdend materieel, de opslag- en distributiecentra, de computer- en communicatiesystemen ook zijn, het zijn de mensen die het verschil maken. De vakmensen van Heebink spreken uw taal, denken met u mee en zijn pas tevreden als u dat bent.

Thuis in Europa
Vanuit vestigingen en distributiecentra in Veenendaal, Manchester en Milton Keynes bedient J. Heebink Logistic Services de Europese markt. Een omvangrijk en veelzijdig wagenpark gaat samen met geavanceerde logistieke diensten. Een totaalconcept dat garanties biedt voor maatwerk. Van palletzendingen tot pakketjes, van bulkgoederen tot lengtegoederen, van volumetransport tot gekoeld transport...Heebink is u compleet en op maat van dienst.

Verlengstuk van uw bedrijf
De manier waarop J. Heebink Logistic Services inhoud geeft aan transport, opslag en distributie verdient een nadere kennismaking. Of beter nog: Heebink past binnen uw organisatie. Maak een afspraak en ontdek dat verhoging van de efficiency samen kan gaan met een verlaging van kosten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!