home » bedrijven » Bouw »

JACOBS BEHEERSBAAR ONDERHOUD

Logo JACOBS BEHEERSBAAR ONDERHOUD

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst
Postbus 21
6663 ZG Lent

Tel. (0481) 35 07 07
Fax (0481) 35 01 02

E-mail: info@jacobsbo.nl
Website: www.jacobsbo.nl

Betrouwbare onderhoudspartner

Vanaf de start van het bedrijf heeft Jacobs Beheersbaar Onderhoud de keuze gemaakt voor kwaliteit en continuïteit. Hiermee heeft Jacobs BO bewezen een betrouwbare onderhoudspartner te zijn. U krijgt wat u vraagt en wordt volledig ontzorgd! Tevreden opdrachtgevers keren daarom graag terug om de volgende onderhoudsbeurt weer door Jacobs uit te laten voeren. De orderportefeuille bewijst dat.

Naast het traditionele schilderwerk heeft Jacobs BO zich doorontwikkeld tot een bedrijf in integraal vastgoedonderhoud. Door het verbinden van medewerkers en de juiste partners kan Jacobs BO alle facetten van het onderhoud aan uw vastgoed organiseren en uitvoeren.

Resultaat gericht vastgoed onderhoud

Opdrachtgevers streven meer en meer naar het wegnemen van risico's. Het antwoord van de onderhoudsbranche is het RGVO-concept, dat in samenspraak met TNO is ontwikkeld. Met Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud wordt bereikt dat een gecertificeerd onderhoudsbedrijf gedurende langere tijd de kwaliteit van het werk conform de eisen garandeert. Jacobs Beheersbaar Onderhoud heeft dit felbegeerde VGO-keurmerk in 2011 verkregen

Volgens het RGVO-concept bepaalt u in samenspraak met Jacobs het gewenste kwaliteitsniveau voor de komende jaren. Op basis daarvan wordt een onderhoudsscenario ontwikkeld. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden vervolgens verlegd naar Jacobs BO. Deze vorm van samenwerking betekent continuïteit in de werkrelatie. De opdrachtgever weet voor het komende decennium wat de jaarlijkse investering is, niet alleen voor schilderwerk, maar ook voor bouwkundig onderhoud van vastgoed.

Onaangename financiële verrassingen zijn er niet meer bij. Van het RGVO-concept is bewezen dat dit in enorme besparingen resulteert voor opdrachtgevers. Niet voor niks dus dat opdrachtgevers steeds vaker voor deze vorm van samenwerking met Jacobs Beheersbaar Onderhoud kiezen.

De kwaliteiten van Jacobs Beheersbaar Onderhoud

Jacobs Beheersbaar Onderhoud staat voor kwaliteit. De medewerkers bewijzen dat. Zij handelen volgens door Jacobs BO opgestelde gedragsregels, zijn specifiek geselecteerd en worden opgeleid tot de beste vakmensen in de onderhoudsbranche.

De onderstaande erkenningen en certificeringen tonen de kwaliteiten en betrouwbaarheid van Jacobs Beheersbaar Onderhoud

  • VGO-keur
  • AF-erkend met specialisme VvE-belang
  • Repair Care DOE-bedrijf
  • FSC
  • VCA**