JTS LOGISTICS B.V.

Logo JTS LOGISTICS B.V.

Nucleonweg 20-24a
4706 PZ Roosendaal

Tel. (0165) 511099
Fax (0165) 511409
E-mail: info@jtslogistics.nl
Website: www.jtslogistics.nl

Sinds de oprichting in 2009 is de Roosendaalse vervoersspecialist JTS Logistics flink gegroeid. Het geheim achter het succes: continu aandacht besteden aan de klant en zijn wensen.

Familiebedrijf JTS Logistics richt zich op logistieke diensten in de breedste zin des woords. Sterke troef van JTS is de 24/7 bereikbaarheid; de drie planners van het bedrijf zijn indien nodig ook 's nachts bereikbaar. De klantwens staat daarbij altijd voorop: 'nee' komt niet voor in het vocabulaire van het Roosendaalse bedrijf. Beschikt JTS in een enkel geval niet zelf over de gevraagde expertise of capaciteit, dan kan het bedrijf altijd een beroep doen op een van de partners in het uitgebreide netwerk. Ook kan JTS in zo’n geval adviseren over alternatieve oplossingen.

Grote klanten

De werkzaamheden van JTS lopen – mede door het brede klantenbestand – erg uiteen. Core business van het bedrijf vormen transport- en koeriersdiensten. Zowel binnen als tot ver buiten de regio draagt JTS zorg voor het ophalen en afleveren van (spoed)zendingen. Binnen de regio Roosendaal is JTS een bekende naam op de weg, mede dankzij de vele distributieritten voor PostNL, Spotta, Axender en DPD.

Consumentenbezorgingen

Consumentenbezorgingen vormen een andere belangrijke activiteit. Deze worden voor diverse bouwmarkten in Noord-Brabant en Zeeland verzorgt. Verder beschikt JTS in Roosendaal over een eigen loods van circa 500m2, waar klanten desgewenst gebruik van kunnen maken voor op- en overslag.

Detachering

Een bijzondere activiteit van JTS vormt detachering. Klanten die wel over een geschikt voertuig beschikken maar níet over een eigen chauffeur, kunnen via JTS een tijdelijke medewerker inhuren. Bij de werving van nieuwe krachten let JTS scherp op het juiste profiel: uiteraard moeten nieuwe medewerkers beschikken over alle benodigde kwalificaties, maar ook verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken vormen belangrijke kenmerken van een ‘echte’ JTS’er.

Verder groeien

JTS Logistics beschikt momenteel over zo’n 35 deskundige medewerkers en een wagenpark van twintig voertuigen. Sinds 2015 staat JTS Logistics onder leiding van bedrijfsleider Stefan Nelen. Zijn ambitie voor de komende tijd: de positie van JTS Logistics als veelgevraagde en betrouwbare vervoerder in Roosendaal en (wijde) omgeving consolideren en waar mogelijk uitbouwen.

Interview met de onderneming

JTS Logistics richt zich op logistieke diensten in de breedste zin des woords: van transport- en koeriersdiensten voor bedrijven en (spoed)zendingen tot consumentenbezorgingen en verhuizingen. Ook kunnen klanten desgewenst gebruik maken van de eigen loods in Roosendaal voor op- en overslag. Meebewegen Sinds de oprichting in 2009 is het bedrijf flink gegroeid, vertelt bedrijfsleider Stefan Nelen. “Inmiddels bieden we werk aan zo’n 40 mensen. Zeker de laatste jaren neemt het aantal vervoersbewegingen toe, zeker nu de economie weer aantrekt. Zelf mochten we afgelopen najaar een mooie nieuwe klant verwelkomen: Lyreco, een grote aanbieder van kantoorbenodigdheden die vanuit het depot in Etten-Leur aan bedrijven in het zuiden van Nederland levert. Voor de vaste routes in Zeeland zochten ze een betrouwbare vervoerder, die zou kunnen bijspringen bij piekdrukte of bij ziekte en verlof. Sinds de start in december rijden we inmiddels vrijwel dagelijks een vaste route in Zeeland...

Volledig interview »