JURES TECHNIEK B.V.

Saksenweg 18, 5349 BX Oss
Postbus 512, 5340 AM Oss

Tel. (0412) 633546

E-mail: info@jures.nl
Website: www.jures.nl

Aantal medewerkers: 12
Vestigingsjaar: 1992

Bedrijven die voedingsmiddelen verwerken moeten voldoen aan hoge hygiëne-eisen. Ze worden nauwlettend in de gaten gehouden door de Voedsel en Waren Autoriteit. Jures Techniek ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt reinigingssystemen. Voor als het écht schoon moet zijn.

De VWA scherpt de eisen regelmatig aan. Jures Techniek blijft innoveren om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan al deze eisen. Zo is bijvoorbeeld na elke productieronde bacteriële reiniging noodzakelijk om de ten minste houdbaar tot (tht)-datum te waarborgen. Jures Techniek heeft al twintig jaar ervaring en weet als geen ander hoe bedrijven het reinigen zo efficiënt en goed mogelijk regelen.

Voedingsmiddelenindustrie

Jures Techniek werkt voor vleesverwerkende bedrijven, groenteverwerkers, aardappelverwerkers, bedrijven in de visindustrie, veehouders, slachthuizen, uitsnijbedrijven en de producenten van kant- en klaar maaltijden voor bijvoorbeeld verzorgingshuizen of andere instellingen. Jures Techniek biedt maatwerk. Het bedrijf gaat uit van de basismogelijkheden van de machines en past de details aan op de klant. Denk aan werkdruk, het aantal mensen dat tegelijkertijd moet kunnen reiningen met de machines werkt en de gewenste temperaturen. Dat gebeurt altijd in samenspraakwerking met de klant.

Up-to-date

Jures Techniek levert schuimsystemen, desinfectiesystemen, hogedrukreinigers, waterontharders, slanghaspels, verwarmingssystemen en producten van Numatic. Het bedrijf is altijd geïnteresseerd in innovatie en blijft up-to-date doordat het regelmatig om de tafel zit met voedingmiddelenverwerkende bedrijven, professionele reinigingsbedrijven en reinigingsmiddelen fabrikanten klanten en de VWA. Ook volgt het ontwikkelingen in de techniek op de voet. De eisen worden alleen maar strenger, maar dat betekent dat de oplossingen steeds slimmer worden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!