KAMPERT-NAUTA

Griekenweg 7, 5342 PX Oss
Postbus 140, 5340 AC Oss

Tel. (0412) 676666
Fax (0412) 642496
E-mail: info@kampertnauta.nl
Website: www.kampertnauta.nl

Aantal medewerkers: 64
Vestigingsjaar: 1974

House of Graphimedia

Ruim 120 specialisten onder één dak: allemaal op zoek naar intelligente oplossingen om het maximale uit uw communicatie te halen. Welkom in het House of Graphimedia!

Begin 2012 zijn Kampert Drukwerk en Nauta & Haagen samen verder gegaan als Kampert-Nauta. Vanuit ons compleet vernieuwde bedrijfspand bieden we ruim 120 jaar aan kennis en ervaring én een eigentijdse kijk op het vak.

Daarbij combineren we ons vakmanschap altijd met een slimme aanpak: we vertalen onze ‘Intelligence inside’ naar concrete oplossingen die onze klanten verder brengen. Hoe we dat doen? Door altijd net wat slimmer te zijn.

Intelligence inside

Eigentijdse marketing en communicatie vragen om slimme en flexibele productieoplossingen. Hiervoor zijn specialisten nodig die niet alleen meesters zijn in hun eigen vak, maar ook voortdurend zoeken naar synergie met hun omgeving.

Wij hebben onze ‘Intelligence inside’ zo georganiseerd dat u profiteert van beide: de totale focus van de specialist en de intelligente wisselwerking tussen onze disciplines.

Dat levert u naast slimme oplossingen en topkwaliteit ook een zeer efficiënte aanpak op. Hoeveel disciplines binnen ons huis u ook inschakelt, u heeft één contactpersoon die alles voor u organiseert. Ook dat is ‘Intelligence inside’!

Het House of Graphimedia is dan ook niet zomaar een metafoor. Het is het logische resultaat van 120 jaar kennis en ervaring. Én van de wil om het maximale uit uw communicatie te halen natuurlijk.

Benieuwd? Onze deur staat voor u open.

Zes disciplines

Als House of Graphimedia bieden we onderdak aan ruim 120 specialisten op het gebied van:

  • ICT Publishing
  • Imaging
  • Studio
  • Prepress
  • Printing
  • Logistics

Powered by Kampert-Nauta

Het House of Graphimedia biedt elke discipline de ruimte om nieuwe specialisaties te ontwikkelen: zelfstandig of met partners. Diverse specialisaties hebben zich inmiddels doorontwikkeld tot zelfstandige labels. Wat altijd blijft, is de kruisbestuiving met Kampert-Nauta.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!