KAN B.V., TECHNISCH BUREAU

Logo KAN B.V., TECHNISCH BUREAU

De Vest 64, 5555 XP Valkenswaard
Postbus 345, 5550 AH Valkenswaard
Tel. (040) 2073720
Fax (040) 2073721

E-mail: info@kanbv.nl
Website: www.kanbv.nl
Aantal wp: 17

Als Kan het niet kan, dan kan het niet

Reinigingsapparatuur, automaterialen, gereedschappen en machines zijn alleen nog maar de productgroepen waarmee Kan Technisch Bureau haar ruime assortiment heeft gecategoriseerd. Het assortiment is eindeloos. De automotive-, industrie- en onderhoudsbranche vertrouwt al meer dan 50 jaar op deze technische groothandel uit Valkenswaard.

Specialist in reinigingsapparatuur

Als specialist op het gebied van reiniging levert Kan niet alleen hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines en schrobmachines, maar ook alles op het gebied van schoonmaak zoals poetsrollen, schoonmaakmiddelen, handbezems en schoonmaakwagens. Kan is select partner van Nilfisk, een wereldspeler op het gebied van professionele reinigingstechniek. Kan heeft dan ook het meest uitgebreide aanbod van reinigingsproducten en –machines in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Uitgebreid assortiment voor Automotive

Naast reinigingsapparatuur levert Kan alle benodigdheden voor de automotive branche, van injectieapparatuur tot filters en van verlichting tot accu’s en startmotoren. Kan is o.a. specialist in de inbouw van elektrische en elektronische systemen in campers. Bosch speelt een centrale rol in het assortiment. Daarnaast is Eberspächer een belangrijke partner voor bijvoorbeeld standverwarming in vrachtwagens of mobiele winkels en werkt de technische groothandel nauw samen met Sortimo voor bedrijfswageninrichtingen.

Gereedschap voor de Industrie

Kan heeft een uitgebreid assortiment hydraulisch en handgereedschap voor de industrie. De reparatieservice onderhoudt, repareert, keurt en certificeert het elektrisch gereedschap. Zo bent u verzekerd van een veilig en betrouwbaar gebruik. Kan heeft tevens een uitgebreid assortiment van bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, hijswerktuigen en klimmaterialen.

Eigen werkplaats

Van origine was Kan een Bosch servicedienst in technische auto onderdelen met een eigen werkplaats. Zij zijn uitgegroeid tot een technische groothandel en zijn tegenwoordig een van de weinigen met een eigen werkplaats. Voor alle producten die Kan levert, kunnen zij technische ondersteuning, reparatie en onderhoud verzorgen. “Alles wat we leveren kunnen we repareren. We weten wat er in zit, hoe het werkt en daardoor kunnen we onze klanten ook goed adviseren”, vertelt Klaas Kan, directeur bij Kan Technisch Bureau. Kan is tevens een Bosch Service Steunpunt, dus ook voor reparatie en onderhoud van de startmotoren, alternators, ontstekings- en injectiesystemen van dit merk, kunt u bij Kan terecht.

Technische groothandel levert totaalservice

Kan: “Wij zijn meer dan een dozenschuiver. Het is niet zo dat wij een order pikken, de prijs erop plakken en versturen. Wij geven onze klanten ook instructies, advies en zelfs demonstraties op locatie. Een kleine zelfstandige koopt bijvoorbeeld bij ons een boormachine in plaats van bij de lokale bouwmarkt, omdat hij weet dat hij kwaliteit geleverd krijgt en snel geholpen wordt bij calamiteiten. De klant is bereid daar dus ook iets meer voor te betalen.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klaas Kan, directeur Kan Technisch Bureau, telnr: 040 – 207 37 20, e-mail info@kanbv.nl.