KASTEEL WIJENBURG

Voorstraat 2
4054 MX Echteld

Tel. (0344) 641859

E-mail: info@kasteelwijenburg.nl
Website: www.kasteelwijenburg.nl

Kasteel Wijenburg - Uw eigen kasteel, onze service

Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, het ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement, seminar, vergadering of bedrijfsfeest perfect verloopt.

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een bijzondere vergadering voor een twintigtal mensen. Kasteel Wijenburg maakt het mogelijk. Perfect georganiseerd en toegesneden op uw wensen. Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van u wordt. Waar u uw gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat u met uw bedrijf de enige gasten bent!

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillende eeuwen en elke verdieping heeft haar eigen kenmerkende stijl. De ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. U heeft dus veel te kiezen over welke onderdelen van het programma u waar in het kasteel wilt laten plaatsvinden. Daarmee bepaalt u zelf welke sfeer u aan deze bijeenkomst wilt meegeven! Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense. 

Persoonlijke benadering

Kasteel Wijenburg gelooft in een persoonlijke benadering. Daarom heeft u altijd één aanspreekpunt, ook op de dag zelf. Binnen het kleine maar zeer ervaren eventteam staan uw wensen voorop. 

Er wordt actief meegedacht op basis van de doelstelling van het event en hoe bijv. zaalkeuze, inrichting, aankleding, culinaria, break-out activiteiten en entertainment tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Organisatorische ondersteuning is voor Kasteel Wijenburg geen vraag maar een logica!

Gastronomie bij Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg beschikt over een eigen ambachtelijke, biologische keuken. Culinair genot en fijne kookkunst zijn de speerpunten van de Chef Kok. Als geen ander kent hij de kunst van lekker eten en drinken. Of het nu gaat om een zakelijke lunch of diner, een aangeklede borrel of een spetterende feestavond; de culinaire kwaliteiten kennen geen grenzen. Tijdens uw bijeenkomst staan de zeer ervaren, professionele gastvrouwen en -heren u exclusief ter beschikking.  

Break-out activiteiten

Even ontsnappen aan de zakelijke materie of juist een flinke boost geven aan de interne samenwerking van uw medewerkers. Kasteel Wijenburg biedt verschillende activiteiten aan. Wat dacht u van een Barista of cocktail workshop of een Solexrally door de Betuwe. Voor een frisse neus tussen de vergadering door, wandelt u zo de boomgaarden in of maakt u een rondje om de slotgracht.

Uitstekende vergaderfaciliteiten

Kasteel Wijenburg staat exclusief tot uw beschikking en heeft uitstekende vergaderfaciliteiten. Alle zalen, de Ridderzaal (tot 180 gasten), de Blauwe Salon (tot 60 gasten) en de Heerensalon (tot 35 gasten), zijn voorzien van royaal daglicht, gratis WiFi, flip-over, geluidsinstallatie en professionele beamers en schermen. 

Last Minute Deals

Op het laatste moment een geschikte ruimte vinden voor uw event, vergadering of een ingelaste personeelsmeeting? Check bij Kasteel Wijenburg of er nog ruimte is. Vaak lukt dit op een maandag, dinsdag of woensdag. Op basis van beschikbaarheid en maximaal 6 weken van tevoren bieden zij u een aantrekkelijke last minute deal aan. Het voordeel van deze last minute deal is dat u geen kasteelhuur betaalt. U gebruikt dan ook niet het hele kasteel, maar één van de prachtige salons of zalen. 

Uw eigen kasteel, onze service!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!