KELVION REFRIGERATION B.V.

Nijverheidsweg 6
4695 RC St. Maartensdijk
Postbus 13
4695 ZG Sint-Maartensdijk

Tel. (0166) 665665

E-mail: sint-maartensdijk@kelvion.com
Website: https://nl.kelvion.com/

Aantal medewerkers: 175
Vestigingsjaar: 1935

Kelvion Refrigeration B.V.

Industriële customized luchtkoelers voor koel- en vriestoepassingen

Kelvion Sint-Maartensdijk is specialist in het ontwerpen en produceren van luchtkoelers voor de industriële koel- en vriestechniek. Met de door Kelvion ontwikkelde productieprocessen wordt wereldwijd een breed scala aan (semi-)industriële toepassingen voor klanten over de gehele wereld geproduceerd. Het bedrijf maakt onderdeel uit van het internationale Kelvion GmbH concern uit Duitsland. 

Duurzaamheidskring Tholen

Kelvion Refrigeration B.V. is lid binnen het bestuur van Duurzaamheidskring Tholen. Duurzaamheidskring Tholen verbindt ondernemers, overheden, kennispartijen en belanghebbenden die een duurzame en ecologisch verantwoorde ondernemingsvorm nastreven. Door samenwerking en kennisdeling bereiken we meer met elkaar. Op het snijvlak van milieu, techniek, innovatie, overheid en ontwikkeling is Duurzaam Tholen een verbindend element. Er zijn inmiddels tal van succesvolle voorbeelden waarbij lokale ondernemers aan de wieg stonden van duurzame innovaties. Variërend in schaalgrootte en sector, doorbreken Tholense ondernemers duurzame ontwikkelingen op lokale gronden en daarbuiten!

De jeugd heeft de toekomst

Elk jaar wordt in november de Thoolse Techniekdag georganiseerd door Technet Tholen waar Kelvion een actieve rol in speelt. In deze TechNetkring wordt de regionale samenwerking tussen bedrijven, basisonderwijs en (v)mboscholen bevorderd. Dat doen zij proactief, door de partijen te verbinden. Zij brengen ze met elkaar in contact en laten zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen om het techniekonderwijs aantrekkelijker te maken en om leerlingen te ondersteunen bij hun loopbaanoriëntatie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!