Artikelen KEMPISCH BEDRIJVENPARK (KBP)

Nieuws

Regionale ontwikkeling KOP MINI symposium "Kempisch Ondernemen"

Het Kempisch Ondernemers Platform organiseert op vrijdag 5 juni het KOP MINI symposium ‘Kempisch Ondernemen’. Leden van de deelnemende industriële Kempische ondernemersverenigingen van OBGB, OVBRM, BOC, IGE en netwerkrelaties zijn daarbij van harte uitgenodigd.

Bedrijfsnieuws

Farma & Zorg Start nieuwbouw MS Schippers op het Kempisch Bedrijvenpark

Op een kavel van ruim 4 hectare op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) te Hapert gaat binnenkort de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers van start. De nieuwbouw bestaat uit het hoofdkantoor, een kennis- en innovatiecentrum, bedrijfshallen, een magazijn en een parkeergarage.

Projecten

Regionale ontwikkeling FittinQ ziet het licht op Kempisch Bedrijvenpark

Directeur Erik Jansen van FittinQ/Lampenlicht.nl kan haast niet wachten tot hij zijn nieuwe distributiecentrum op het Kempisch Bedrijvenpark kan betrekken. De verhuizing naar Hapert is echter nog maar een eerste grote stap, want Jansen heeft nog heel veel plannen.

Interviews

Regionale ontwikkeling ‘We zijn de Poort van de Brainportregio’

Een fraaie achtste plek op de ranglijst van economische toplocaties: De Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert doen het goed. Boy Swachten, burgemeester van de gemeente Bladel en voorzitter van het bedrijvenpark, verwacht dat het terrein sneller dan verwacht vol zit. “Wacht vooral niet te lang.”