KESSEL B.V., MACHINEFABRIEK

De Amert 510, 5462 GH Veghel
Postbus 111, 5460 AC Veghel

Tel. (0413) 388000
Fax (0413) 388001
E-mail: info@kesselmf.nl
Website: www.kesselmf.nl

Aantal medewerkers: 22
Vestigingsjaar: 1984

Kessel Machinefabriek, gevestigd in Veghel, is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van verspanende bewerkingen voor industriële toepassingen. Sinds 1984 richt zij zich op de productie van fijnmechanische componenten. De producten variëren van eenvoudige- tot precisieonderdelen, inclusief warmte- en oppervlaktebehandeling in alle werktuigbouwkundige materialen.

Hoogwaardige producten

De producten worden geleverd aan de machine- en apparatenbouw, de elektronica-, de chemische-, grafische-, farmaceutische- en de voedingsmiddelenindustrie.

Vakmensen

Het machinepark wordt bediend door 17 goedgeschoolde, vakbekwame medewerkers en enkele leerlingen, die met veel zorg voor het product de klant optimaal kunnen bedienen. De vakmensen vormen een professioneel team dat soepel en snel inspeelt op uw vragen en wensen. Voortdurend worden investeringen gedaan in optimalisatie van machines en informatiesystemen en scholing en training van mensen.

Kwaliteit en flexibiliteit

Klein, sterk en flexibel zijn de kenmerken van Kessel Machinefabriek in Veghel. Kessel Machinefabriek hecht veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en korte levertijd. Daar staan ze dan ook om bekend. Dit heeft de onderneming mede te danken aan de kennis, ervaring, inzet en motivatie van het volledige team. Kessel Machinefabriek heeft als toeleverancier voor de technische industrie een gevarieerde, hechte klantenkring opgebouwd. Het bedrijf wordt vooral gewaardeerd om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten en de flexibele instelling.

Door de samenstelling van het machinepark en de flexibele instelling van het team is het mogelijk om haastwerk met spoed te maken, zonder dat het proces stagneert. Het leidinggevend personeel is direct betrokken bij de werkopname, de werkvoorbereiding en de uitvoering.

Dankzij verschillende eindcontroles kunnen zij een perfecte afwerking van de producten garanderen. Kessel Machinefabriek beschikt over een geconditioneerde meetkamer met een Mitutoyo 3D-meetmachine, die tot 0,005 mm nauwkeurig meet.

Een uitgebreid en geavanceerd machinepark stelt Kessel Machinefabriek in staat om vrijwel alle verspanende bewerkingen uit te voeren

  • CNC horizontale en verticale bewerkingscentra 9-assig
  • CNC frezen met 5-assige simultaanbediening
  • Horizontaal bewerkingscentrum met palletwisselaar
  • CNC draaimachines, voorzien van stafaanvoer, magazijn of aangedreven gereedschappen
  • Teach-in draaimachine
  • Conventioneel draaien/frezen
  • CNC meten
  • Vlakslijpen - Honen
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!