home » bedrijven » Bouw »

KIN INSTALLATIETECHNIEK B.V.

Rector Buijselstraat 20, 5121 JP Rijen
Postbus 26, 5120 AA Rijen

Tel. (0161) 290500
Fax (0161) 226437
E-mail: info@kin.nl
Website: www.kin.nl

Aantal medewerkers: 70
Vestigingsjaar: 2008

In Zuid Nederland is KIN al jaren een bekende naam. Met ruim 80 medewerkers en een omzet op jaarbasis van circa 15 miljoen euro is KIN één van de grotere installateurs in deze regio. Hier zijn we ook het sterkst. Dichtbij onze klanten, 24 uur per dag bereikbaar. KIN Installatietechniek is een onderdeel van DGtC, in Nederland een vooraanstaande groep actief in de installatietechniek, industriele automatisering en beveiligingstechniek.

Allround en geïntegreerd

Van oudsher staat KIN voor installatietechniek. Maar dankzij het innovatieve karakter en onze ambitieuze groei dekt die term de lading al lang niet meer. Tegenwoordig is KIN een allround installatiebedrijf. Sterk op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek. Gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie en betrouwbaar door haar uitstekende service, beheer en onderhoud.

KIN is overal

U vindt KIN in diverse sectoren. Van kantoren, industrie en overheid tot woningbouw, sport en gezondheidszorg. Eigenlijk overal waar behoefte is aan installatietechniek. Ook de projecten lopen sterk uiteen. Op deze website vindt u meer informatie over enkele van onze referentieprojecten'.

Afspraak is afspraak

Waar u KIN ook voor inschakelt, u kunt altijd op ons vertrouwen. Hoe groot, complex of technisch ingewikkeld een project ook is. Veel bedrijven leveren technische installaties. KIN levert veel meer. Op technisch, economisch en financieel gebied. We denken mee en bieden zekerheid. Gegarandeerde kwaliteit en bouwtijd, voor de afgesproken prijs.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!