home » bedrijven » Bouw »

KOCH ADVIESGROEP GOES

Logo KOCH ADVIESGROEP GOES

Beukenstraat 56, 4462 TT Goes
postbus 376, 4460 AT Goes
Tel.0113- 213030
Fax 0113- 213122
Website: www.kochadviesgroep.nl

Noorwegenweg 1, 4538 BG Terneuzen
Postbus 151, 4530 AD Terneuzen
Tel.: 0115-642700
Fax: 0115-642701
Email: info@kochadviesgroep.nl

KOCH Adviesgroep - Ingenieurs & Architecten & Projectmanagers

Continuïteit

Al meer dan veertig jaar voorziet Frans Koch c.s. zijn opdrachtgevers van inventieve en resultaatgerichte oplossingen ten behoeve van hun bedrijfsvoering. De continuïteit van de onderneming is verzekerd met de opvolging door  Mathé Koch.
De Koch Adviesgroep beschikt over een vaste kern van hoogopgeleide creatieve professionals die binnen de klantgerichte bedrijfscultuur hun ervaring en vakkennis inzetten om maatoplossingen aan te bieden, zowel in grote als in kleine projecten.

Onafhankelijk

De Koch Adviesgroep kan geheel onafhankelijk, zonder enige verplichting aan of enige afspraak met andere marktpartijen het belang van haar opdrachtgevers ten volle dienen.

Multidisciplinair

Door de multidisciplinaire opbouw van de organisatie levert de Koch Adviesgroep een totaalpakket in advisering en engineering.
Integrale toepassing van alle technieken in bouw- en civieltechnische projecten in één hand garandeert een korte doorlooptijd en een optimaal resultaat.

Container Terminals

Zo is de Koch Adviesgroep bijvoorbeeld uitvinder en octrooihouder van de New Generation Integrated Container Terminals waarmee het oneconomisch ruimtebeslag en de logistieke problemen van de huidige terminals tot het verleden zullen gaan behoren. Een wereldprimeur met een offshore containerterminal ligt binnen handbereik.

Windenergie

De Koch Adviesgroep heeft inmiddels een aansprekende expertise opgebouwd in grote windmolenprojecten; zij treedt op zowel als adviseur in locatie- en rendementstudies als ontwerper van de funderingen en civieltechnische werken, en als projectmanager tijdens de uitvoering.

Projectmanagement

Het zelf ontworpen model ‘Design & Build Fair Deal’ levert de beste manier van aanbesteding en contractvorm waarmee de optimale prijs-kwaliteitverhouding kan worden bereikt zonder dure en tijdrovende inkoopprocessen en juridische haarkloverij.

Energiebesparing

Voor zowel windenergie als zonne-energie bepalen wij vooraf de economische en technische haalbaarheid. Voor bestaande bedrijven worden praktijkgerichte energiebesparingsplannen gerealiseerd.

Planontwikkeling

Voor droge en natte bedrijventerreinen, recreatie, leisure en havens is een tak van sport waar onze ingenieurs en architecten hun sporen hebben verdiend. Wij zien mogelijkheden die ook concreet gemaakt worden.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.kochadviesgroep.nl