KOEIERIJ.NL

Arnsbergstraat 9c-11,
Deventer
Postbus 69,
7400 AB, Deventer

Tel. (0570) 544448
Fax (0570) 544404

E-mail: info@koeierij.nl
Website: www.koeierij.nl

Koeierij.nl is een unieke webwinkel met verschillende soorten kunststof producten, zoals levensechte boerderijdieren, groenten en fruit. Aanbieders van polyester of plastic figuren zijn er meer maar weinig zijn gespecialiseerd in het personaliseren van uw kunstdier of marketing figuur. Wij beschilderen, stickeren of verbouwen de figuren naar uw speciale wensen! Bent u op zoek naar originele promotieproducten, verrassende publiekstrekkers of decoratie van uw etalage? Kijk dan eens op koeierij.nl.

Niet van echt te onderscheiden

Op Koeierij.nl vindt u alle mogelijke boerderijdieren, gezonde groenten en sappig fruit gemaakt van kunststof. En het mooiste van alles: het is niet van echt te onderscheiden en kan door ons met kleur, logo stickers en aanpassingen tot iets bijzonders / opvallends omgevormd worden.  De koeien, varkens, paarden, en herten zijn te verkrijgen in levensgroot formaat of als schaalmodel. Alle producten zijn daarmee in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen in de originele of door u zelf gekozen kleuren. Koeierij.nl kiest ervoor om haar  producten in stevige vormen van sterke stoot- en kleurvaste en duurzame materialen aan te bieden aan haar klanten; meestal gewapend polyester.

Breed assortiment kunststof producten

Het assortiment van Koeierij.nl bestaat uit de volgende dieren allemaal levensgroot!

 1. Levensgrote kunstkoe: staand, grazend en liggend
 2. Baukje: de melkbare koe
 3. Fries paard en renpaard
 4. Kalf
 5. Hert
 6. Varken
 7. Oranje koe met voetbal, schaatsen of als sprintkampioen
 8. Liggende koe als tuinbank (2 zitplaatsen)
 9. Mini kalf (45 cm hoog) en mini koe (20 cm hoog op voet)

En de volgende groente- en fruitsoorten:

 1. Aardbeien
 2. Tomaten
 3. Trostomaten
 4. Ananas
 5. Ui
 6. Rode peper
 7. Kersen
 8. Groene appel
 9. Appels

Solide blikvangers op elke locatie

De dieren, groenten en fruit zijn opvallende publiekstrekkers en bovendien op vele locaties in te zetten. Bij kinderboerderijen en recreatieparken uiteraard. Maar de kunststof dieren en etenswaren zijn ook zeer geschikt voor agri & food bedrijven om er bijvoorbeeld het bedrijfslogo op te stickeren of te schilderen. Daarnaast doen ze het ook erg goed in winkels, horecagelegenheden, op beurzen en campings. Uiteraard vallen ook particuliere gazons extra op met een originele kunststof bewoner. De dieren zijn gemaakt van stevig polyester versterkt met glasfiber vezels en worden met duurzame verf/lak afgewerkt en gaan vele jaren mee.

Leerzaam en origineel

Speciaal voor kinderen heeft Koeierij.nl een melkbare kunststof koe. ‘Baukje’ is voorzien van kunstspenen, waardoor de koe te melken is.  Baukje is veiliger en schoner dan een echte koe, en haar melk is echt te drinken. Een aanwinst voor uw kinderboerderij of kinderfeesten. Baukje is zo echt dat ook de producenten van melkrobots deze kunstkoe gebruiken bij het testen van hun installaties en bij demonstraties voor klanten.

Sinds vorig jaar kan Baukje worden uitgerust met een zelfvullend roestvrijstalen reservoir dat zo op de waterleiding aangesloten kan worden; gemak dient de mens! Vooral handig als hele schoolklassen of groepen bezoekers achter elkaar de koe willen melken.

Unieke reclame voor uw bedrijf of promotie-actie

Koeierij.nl heeft de mooiste decoraties voor binnen en buiten. Alle producten zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam, waardoor u straks beschikt over uw eigen levensgrote mascotte. Het team van Koeierij.nl is inmiddels ook ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van promotie campagnes en benefit acties. Op verzoek komt deze expertise voor haar klanten beschikbaar. Koeierij.nl is het juiste adres voor originele reclame die zeker bijblijft. Heeft u concrete of minder concrete ideeën, aarzel dan niet om met koeierij.nl contact op te nemen; ons team staat niet alleen op internet maar ook in levende lijve voor u klaar!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!