KONINGS STAAL B.V.

Logo KONINGS STAAL B.V.

Tussenriemer 13
4704 RT Roosendaal
Postbus 39
4700 AA Roosendaal

Tel. (0165) 537906

E-mail: verkoop@koningsstaal.nl
Website: www.koningsstaal.nl

Konings Staal is een modern bedrijf met een rijke historie en een uitstekende reputatie op het gebied van staalproducten in de ruimste zin des woords. Als staalgroothandel kent het bedrijf een grote verscheidenheid aan doelgroepen, zoals o.a. staalbouwers, constructeurs en installateurs. Daarnaast kunnen klanten voor een aantal essentiële staalbewerkingen terecht: zagen, conserveren, knippen, togen, boren, verzinken, etc. Kortom, het eigentijdse bedrijf beschikt over een ruim productassortiment, een verregaande service en een grote mate van flexibiliteit.

Welkom in de wereld van Konings Staal!

Flexibiliteit en service

Sedert jaar en dag onderscheidt Konings Staal zich van andere staalgroothandels door het ruime assortiment te combineren met een uiterst flexibele werkwijze en een grote mate van service. Ontwerp en constructie van het bedrijfspand dragen daar in belangrijke mate aan bij.
Zo zijn de acht radiografisch bestuurbare bovenloopkranen met dubbelliggers elk goed voor een hefvermogen van 10 ton. Andere logistieke voordelen van het moderne bedrijfspand aan de Tussenriemer te Roosendaal zijn o.a. de opslagfaciliteiten (meer dan 22 meter), de grote overheaddeuren die het laden en lossen van vrachtwagens binnenshuis mogelijk maken.

Ruim assortiment

Voor menig staalbouwer, constructeur, scheepsbouwer, installateur, onderhoudsmonteur, aannemer, smid, etc. is Konings Staal een vertrouwd begrip.

De grote opslagloods telt dan ook talloze staalproducten die naar kwaliteit en maatvoering zijn onderverdeeld. O.a.: balkstaal, stafstaal, stripstaal, kraanrailprofielen, plaatstaal, profiel- en ronde buizen (staal, non-ferro, RVS, aluminium), koudgewalste profielen en blank staal.

In het kleingoedmagazijn bevinden zich allerlei kleinere staalproducten, zoals buiscomponenten en hulpstukken. Te denken valt aan lasbochten, flenzen, fittingen, allerlei bevestigingsmaterialen, draadstangen, kapbeugels, kettingen, hijsmiddelen, roosters, diverse gereedschappen, etc.