KONINKLIJKE VAN DEN BOER

Logo KONINKLIJKE VAN DEN BOER

De Amert 207
5462 GH Veghel
Postbus 39
5460 AA Veghel

Tel. (0413) 318318

E-mail: info@kvdbg.com
Website: www.kvdbgcom

Koninklijke Van den Boer Groep 

De Koninklijke Van den Boer Groep B.V. is de holdingmaatschappij van Maison van den Boer, Oseven happening and food en FoodforCare. Met deze merken zijn wij actief in de Europese markt van corporate, public- en private events en zorgcatering. Naast eventcatering verzorgt dit familiebedrijf, dat is opgericht in 1906, de hospitality van sport- en entertainment venues, alsmede meerdaagse sport- en cultuur-evenementen. Food en gastvrijheid spelen daarin een hoofdrol. De onderneming is voornamelijk werkzaam binnen Nederland en Duitsland.

Maison van den Boer

Er is veel veranderd sinds Maison van den Boer in 1906 begon als banketbakkerij. Van klein familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau. Onze kernwaarden zijn echter altijd gelijk gebleven: vakmanschap en liefde voor koken. Zo werken we al ruim 110 jaar aan de culinaire creaties van morgen.

Jongen met hapjes

Oseven, happing and food

Stoer met een glimlach, brutaal met een kus. Dat is de Oseven experience. Bij Oseven creëren wij herinneringen. Herinneringen aan waanzinnige events, onvergetelijke avonden en sensationeel food. Oseven maakt je dromen waar, zet er een kers op en laat je nog maanden flabbergasted achter. 

FoodforCare

Elke patiënt heeft iedere dag recht op lekker eten en drinken dat bijdraagt aan het welbevinden en het herstel aantoonbaar bevordert. FoodforCare maakt dit mogelijk door dagverse hoogwaardige gerechten en dranken, met zorg bereid en met aandacht geserveerd.

Onvergetelijke momenten 

Wij geloven dat de mooiste events een plekje in uw hart veroveren. Die koestert u jaren later nog. Mijlpalen in uw leven, waarop u met een gevoel van geluk terugkijkt. Het is onze drijfveer om dit soort onvergetelijke momenten te creëren. Wat ons gelukkig maakt, is de wereld een stukje gelukkiger maken.