home » bedrijven » Bouw »

KOPPEN BOUW EN ONDERHOUD B.V.

Bergstraat 16
5298 VK Liempde

Tel. (0411) 637 010

E-mail: info@koppenbouwgroep.nl
Website: www.koppenbouwgroep.nl

Koppen Bouw en Onderhoud B.V.

Meer dan stenen stapelen

Hendrie Koppen groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 40 collega’s.

Vertrouwen

In 2011 ging het mis en ging Koppen Service & Onderhoud B.V. failliet. Ze gingen naar de leveranciers die zonder krediet bescherming toch leverden. Ook de collega’s toonden hun loyaliteit. En dat doen ze nog steeds! Koppen Bouw en Onderhoud is een bedrijf met een laag ziekteverzuim en weinig verloop.

Duurzame relaties

Hendrie is trots op zijn collega’s. Ze denken zelf na, kunnen zich gedragen, weten dat ze te gast zijn bij een verbouwing. Ze kennen de wet- en regelgeving en de bouwbesluiten, zien tijdig de pijnpunten. Bij Koppen Bouw en Onderhoud gaat het om duurzame relaties, daar doen ze alles voor.

Anno 2017

Het gaat beter in de bouw na jaren van crisis, ook al blijft het hard werken. Koppen Bouw en Onderhoud werkt onder andere voor OMO scholen, Vanderlande en Fair Play Casino’s, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Gemeente Eindhoven en  SKPO Eindhoven. Als het nodig is, werken de collega’s in het weekend en na sluitingstijd. Tijdens de ‘bouwvak’ wordt er gewerkt waar dit wordt verlangd door relaties, zorgstichtingen en vastgoedbeleggers.

Bouw

Uw huis, die droomvilla, een bedrijfspand of renovatie, Koppen Bouw en Onderhoud verzorgt het met plezier voor u. Wij zijn sterk in grootse en ingrijpende bouwprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze zorgvuldige manier van bouwen komt ook bij ingewikkelde bouwprojecten en verbouwingen tot zijn recht. De vakmensen van Koppen Bouw en Onderhoud zijn toegewijd en voeren specialistisch werk met veel plezier uit.

Renovatie

We zijn ook trots op onze diverse restauratieprojecten. Koppen Bouw en Onderhoud heeft onder andere de renovatie uitgevoerd van het monumentale pand van Van Lanschot te Eindhoven. Met ambachtelijk vakmanschap hebben we het pand authentiek gerenoveerd.

Referenties

Jack Brus, Vanderlande: ''Koppen Bouw & Onderhoud is een heel flexibel bouwbedrijf. Ze doen hier bij Vanderlande allerhande klussen, snelle verbouwingen en aanpassingen. Ze ondersteunen ons nu echt bij een interne verhuizing. We kunnen te allen tijde een beroep op hun doen, en dat werkt prima.''

Wouter van Wijnen, KDV Architectuur Eindhoven: ''We hebben goede ervaringen met Koppen Bouw & Onderhoud. Ze zijn heel oplossingsgericht en denken goed mee, vooral ook met de gebruikers van het gebouw. Ze zijn gewend aan werken in een omgeving waar kinderen actief zijn, letten goed op de veiligheid. Het is een kleinschalig bedrijf en je merkt dat de medewerkers meer kunnen dan één discipline. Dat werkt heel goed.''

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!