home » bedrijven » Bouw »

KREEFT B.V., BOUWBEDRIJF

Logo KREEFT B.V., BOUWBEDRIJF

Maxwellstraat 49 D
6716 BX Ede

Tel. (0318) 632996

E-mail: info@bouwbedrijfkreeft.nl
Website: www.bouwbedrijfkreeft.nl

Kwaliteit, Relatie, Expertise, Efficiënt, Flexibel en Toekomstgericht

Kernwoorden waar KREEFT voor staat, al ruim 120 jaar

Kreeft bouwt toekomstgericht aan morgen en doet dit samen met lokale partners. Als geen ander beseft Kreeft dat iedereen een fijne leef- en woonomgeving nodig heeft. Zij zijn experts en tonen initiatief en innovatie in het totale bouwproces. 

Met klanten als o.a. (semi)overheid, woningbouwcoöperaties, zorginstellingen en scholen wint Kreeft ieder jaar aan betekenis voor de regio.

Transparantie staat hoog in het vaandel. Ze laten graag zien wat ze doen en wat dat oplevert aan comfort. Innoveren gaat altijd door en Kreeft loopt daarin graag voorop, betrekt klanten bij keuzeprocessen en deelt haar kennis.

Proactief en risicodragend ontwikkelt Bouwbedrijf Kreeft innovatieve projecten. Alles wat zij doen is gericht op de lange termijn, met hoge kwaliteitsstandaarden. De vakmensen bij Kreeft werken efficiënt en met plezier. 

Het nieuwe bedrijfspand is een unieke showcase voor alles waar zij als bedrijf voor staan. Zo heeft het pand het BREEAM Outstanding certificaat. Ze laten ermee zien groot genoeg te zijn om de nieuwe norm voor innovatief bouwen neer te zetten. 

Interview met de onderneming

Zij hielden zich bezig met vragen als ‘Hoe kunnen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen?’ en ‘Hoe kunnen we samenwerking tussen scholen, overheid en werkgevers stimuleren?’ Beide ondernemers zagen kansen om hier een praktische invulling aan te geven en richtten in 2016 met een derde partner detacheringsbureau Werkreturn de Vallei op. In 2020 besloten Kreeft en Roseboom samen verder te gaan onder de nieuwe naam dolop (dolop.work) waarbij zij zich specialiseren in het werven, selecteren en begeleiden van mensen met of zonder een afstand tot de arbeidsmarkt, met name in de vakgebieden bouw/infra, logistiek en techniek. Dirk Jan vertelt ons waarom werkgevers niet huiverig hoeven te zijn om zij-instromers aan te nemen. Arbeidsgeschikte kandidaten Er zijn tijdens de economische crisis van 2008 ontzettend veel arbeidsgeschikte mensen thuis komen te zitten. Zowel ouderen als jongeren kwamen moeilijk aan een baan, maar...

Volledig interview »