home » bedrijven » Bouw »

KREEFT B.V., BOUWBEDRIJF

Logo KREEFT B.V., BOUWBEDRIJF

Maxwellstraat 49 D
6716 BX Ede

Tel. (0318) 632996

E-mail: info@bouwbedrijfkreeft.nl
Website: www.bouwbedrijfkreeft.nl

Kwaliteit, Relatie, Expertise, Efficiënt, Flexibel en Toekomstgericht

Kernwoorden waar KREEFT voor staat, al ruim 120 jaar

Kreeft bouwt toekomstgericht aan morgen en doet dit samen met lokale partners. Als geen ander beseft Kreeft dat iedereen een fijne leef- en woonomgeving nodig heeft. Zij zijn experts en tonen initiatief en innovatie in het totale bouwproces. 

Met klanten als o.a. (semi)overheid, woningbouwcoöperaties, zorginstellingen en scholen wint Kreeft ieder jaar aan betekenis voor de regio.

Transparantie staat hoog in het vaandel. Ze laten graag zien wat ze doen en wat dat oplevert aan comfort. Innoveren gaat altijd door en Kreeft loopt daarin graag voorop, betrekt klanten bij keuzeprocessen en deelt haar kennis.

Proactief en risicodragend ontwikkelt Bouwbedrijf Kreeft innovatieve projecten. Alles wat zij doen is gericht op de lange termijn, met hoge kwaliteitsstandaarden. De vakmensen bij Kreeft werken efficiënt en met plezier. 

Het nieuwe bedrijfspand is een unieke showcase voor alles waar zij als bedrijf voor staan. Zo heeft het pand het BREEAM Outstanding certificaat. Ze laten ermee zien groot genoeg te zijn om de nieuwe norm voor innovatief bouwen neer te zetten. 

Interview met de onderneming

Foto: Ruben Dillen Tijdens de corona periode werden er even wat minder bouwvergunningen voor nieuwbouwwoningen afgegeven door de onzekere economische situatie en de stikstofdiscussie, maar dit werd opgeheven door de toename van het aantal particulieren dat tijdens de lockdowns hun huis ging verbouwen. Een luxe positie voor de bouwsector zou je zeggen, maar er zijn ook uitdagingen, zoals het tekort aan grondstoffen en de daardoor stijgende materiaalprijzen. De grootste kopzorgen heeft Dirk Jan van den Brink, directeur van Bouwbedrijf Kreeft, echter van de krapte op de arbeidsmarkt. Foto: Linda Bouritius Photography Personeelstekort Bouwbedrijf Kreeft is in de basis een bouwbedrijf. Het bedrijf uit Ede is gespecialiseerd in vier takken van sport, te weten projectontwikkeling, nieuwbouw, onderhoud van vastgoed en restauratie. Dirk Jan: “De portefeuilles worden momenteel makkelijk gevuld. Het aantal opdrachten is echter groter dan wij met ons huidige personeelsbestand aan...

Volledig interview »