KUEHNE + NAGEL LOGISTICS B.V. HELMOND

Sojadijk 4-6
5704 RL Helmond

Tel. 0492-338338
Website: www.kn-portal.com

Kuehne + Nagel is een wereldwijd gevestigde naam op het gebied van logistieke dienstverlening. Haar vestiging in Helmond is gespecialiseerd in contract logistiek en helpt zowel grote als kleine klanten.

Logistieke dienstverlener van wereldformaat

Kuehne + Nagel is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. In meer dan 125 jaar is het bedrijf geëvolueerd van een traditionele expediteur tot leverancier van innovatieve en volledig geïntegreerde supply chain oplossingen. Kuehne + Nagel heeft een sterke marktpositie in zeevracht, luchtvracht, contract logistiek en wegtransport, met daarnaast een sterke focus op het ontwikkelen en aanbieden van logistieke IT oplossingen.

Kuehne + Nagel in Nederland

Kuehne + Nagel Logistics B.V. (contract logistiek) en Kuehne + Nagel N.V. (forwarding) tellen samen 22 locaties en ca. 2.700 medewerkers. Nederland telt 18 warehouses en beheert 500.000 m2 warehouse-oppervlakte. De contract logistiek operatie is verder verdeeld in vier business-units FMCG, Retour logistiek, High Tech en Transport. De site in Helmond is actief door heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR), maar werkt ook samen met Azië en Amerika.

Contract logistiek

In Nederland is Kuehne + Nagel erg sterk in contractlogistiek. Heel simpel gezegd, betekent contract logistiek het opslaan, beheren en transporteren van goederenstromen voor derden. “Klanten besteden hun logistiek uit aan ons en het is onze taak om ervoor te zorgen, dat alles vlekkeloos verloopt en transporten op tijd geleverd worden. Efficiency, flexibiliteit en het minimaliseren van kosten zijn hierin cruciaal. Wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte diensten voor opslag en distributie om zo onze klanten tegemoet te kunnen komen in hun wensen”, aldus Brord Konings, Site manager Technology Solutions.

Kuehne + Nagel biedt onder andere de volgende diensten:

  • Transport
  • Opslag
  • Overslag
  • Magazijnbeheer
  • Third-party logistics (3PL)
  • Value Added Logistics (VAL)
  • Douane activiteiten
  • High-tech Solutions / technology solutions
  • Reverse logistics (retourlogistiek)
  • Beveiligd warehouse

Reverse Logistiek

Kuehne + Nagel is logistiek partner in logistieke after-sales binnen de technologische markt in termen van “Reverse Logistiek” en “Service Logistiek”. Met meer dan 300 specialisten zorgen zij ervoor, dat de producten van klanten op de juiste plaats zijn, op het juiste moment.

Een goed voorbeeld hiervan is het regelen van retourstromen voor Cisco, een wereldspeler op het gebied van netwerkapparatuur. Snelheid is essentieel bij onderdelen die retour moeten komen na een reparatie. Cisco vertrouwt hierbij op de diensten van Kuehne + Nagel, die de reserveonderdelen nog dezelfde dag kan verschepen, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Logistiek outsourcen

Kuehne + Nagel beschikt over een uitgebreide kennis van de technologische sector. Deze kennis wendt zij aan bij het bedenken van slimme oplossingen op het gebied van orderbeheer, magazijnbeheer en distributielogistiek. Kuehne + Nagel kan  uw gehele productiecyclus managen (logistiek outsourcen) waar u  optimaal van profiteert.

Track-and-trace

Onderdeel van deze oplossingen is een nauwkeurig track-and-trace systeem waarmee inzichtelijk wordt gemaakt waar goederen zich bevinden. Of dit nu in Angola, Albanië of Algerije is. Daarnaast heeft Kuehne + Nagel ook haar in-house customs service. Zij kunnen niet alleen uw zee- & luchtvracht zendingen inklaren, maar kan u ook adviseren op dit gebied.

Ook voor kleine bedrijven

Wereldspeler of niet, Kuehne + Nagel voelt zich nooit te groot voor kleine bedrijven. Als logistiek dienstverlener met jarenlange ervaring is zij juist bijzonder flexibel voor kleine klanten. Veel bedrijven profiteerden al van haar totaallogistieke oplossingen en expertise. U ook?

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect maart 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.