LAAT KENNISCENTRUM , DE

Torenallee 20 -Gebouw Videolab Strijp S
5617 BC Eindhoven

Tel. (040) 2485582

E-mail: info@delaatkenniscentrum.nl
Website: www.delaatkenniscentrum.nl

Vragen die ons drijven: Haal jij alles uit jezelf en jouw medewerkers? Benut je alle talenten? Benut jij het scholingbudget optimaal? Laat met ons jouw bedrijf verder groeien!

 

Jouw opleidingsvraag is wat ons drijft. Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Wij werken vanuit de talenten en interesses van mensen. Door de inzet van Insights Discovery en TMA zijn wij in staat om mensen en teams een groter inzicht te geven in zichzelf, de onderlinge samenwerking en communicatie. Onze eigen verwachting voor onze dienstverlening is de meetlat naar onze klanten. De persoonlijke aanpak is vanaf het eerste contact merkbaar. Binnen elke traject staan flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal, wij staan voor jou of jouw medewerker(s) klaar.

Opleidingsadvies

Een TMA of Insights Discovery traject voorafgaande aan jouw opleiding is niet verplicht voor het starten met een van onze opleidingen. Middels de ‘open inschrijving’ kun je je inschrijven voor één van de verschillende opleidingen en/of trainingen die ons instituut biedt. Door de startgarantie is het altijd mogelijk om op korte termijn met de opleiding aan te vangen. Nog geen keuze gemaakt maar al wel een duidelijk interesse gebied? Dan is een persoonlijk studieadviesgesprek zeker aan te bevelen. Onze medewerkers luisteren naar jouw drijfveren en inventariseren met jou eerder genoten opleidingen en verworven competenties. Een studieadviesgesprek is vrijblijvend. Voorafgaande aan de opleiding is met elke kandidaat een persoonlijk (telefonisch) contact ter kennismaking. In dit gesprek kunnen (leer)wensen kenbaar gemaakt worden, we vinden het belangrijk dat onze werkwijze en dus ook jouw verwachting met elkaar matchen.

Duur en certificering

Wij geloven dat een erkend en gewaardeerd diploma een meerwaarde heeft voor de gehele loopbaan. Met dit diploma toon je de kwaliteit en het referentieniveau (denkniveau) van de gevolgde training of opleiding aan. Een werkgever kan met dit diploma jouw deskundigheid meten. De drijfveer om kwalitatief hoog op te leiden maakt dat wij de keuze hebben gemaakt om ons te confirmeren aan de eisen die examenbanken als de Associatie voor Examinering, NIMA en IVIO stellen. Afhankelijk van de (leer)wensen kan de opleidingsduur enkele weken tot twee jaar omvatten. 

Breed opleidingsaanbod

Wij hebben een breed scala aan opleidingen op o.a. het gebied van marketing, communicatie, sales, logistiek, management, administratie, HRM, loonadministratie en medisch of juridisch secretariaat.

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij zijn blij met de hoge klanttevredenheid, we zien een hoge retentie wanneer er gekozen wordt voor een vervolgopleiding. Klanten waarderen onze maatwerkaanpak. Door de brede kennis zijn wij in staat om veel ontwikkelingsvragen te beantwoorden. Of het nu gaat over een individu, een team of een complete organisatie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!