LINDEN GROEP, VAN DER

Logo LINDEN GROEP, VAN DER

Energieweg 7
5145 NW Waalwijk
Haven

Tel. (0416) 675230
Fax: (0416) 343650

E-mail: info@vdlindentransport.nl
Website: www.vdlindentransport.nl

Transporteur én distributeur over weg en water

Vanuit Waalwijk ontzorgt de Van der Linden Groep haar klanten met al hun vraagstukken op gebied van Transport en Logistiek. In 1941 begonnen als bodedienst, momenteel uitgegroeid naar een hedendaagse groep van 3 bedrijven met ieder hun eigen specialisme.

 

Van der Linden Transport

 

 


Transportbedrijf J.van der Linden B.V. heeft al 75 jaar ervaring in nationaal en internationaal wegtransport met als specialisme; Groupage zendingen binnen de Benelux en Duitsland voor klanten die de juiste kwalitatieve omgang met hun producten vragen.

Dit zijn voornamelijk goederen die afwijken van standaard maten, onverpakte goederen, breuk- cq schadegevoelige producten enz. Vanaf 1 pallet tot volle vrachten is Van der Linden daarmee op de genoemde landen de juiste partner voor iedere klant die de waarde van zijn product erkend.

Regionaal Overslag Centrum Waalwijk

 

 


Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V., lokaal bekend als ROC Waalwijk, verzorgt Transport van zeecontainers tussen de regio midden Brabant en de rest van de wereld.

Het Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V organiseert het vervoer van zeecontainers per binnenvaart vanuit Waalwijk naar de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen en omgekeerd. ROC Waalwijk verzorgt de volledige afhandeling van zeecontainers, waarmee naast het transport, de op- en overslag, inklaringen (douanedocumenten), gasmetingen en ontgassingen van gegaste containers worden verzorgd.

Furniture Logistics Waalwijk

 

 


Furniture Logistics Waalwijk B.V., kortweg FLOW, biedt oplossingen in meubeldistributie binnen de Benelux, Duitsland en Zwitserland met ruime ervaring en goede referenties.

Furniture Logistics Waalwijk B.V. richt zich volledig op het transport van meubels. Zij verzorgen de import van meubels binnen Europa, maar ook in zeecontainers vanuit de hele wereld, welke dan vanuit Waalwijk worden gedistribueerd binnen de Benelux, Duitsland en Zwitserland. Ook kunt u bij FLOW terecht voor de controle, inslag, opslag en distributie van deze meubels. Een meubel heeft een particuliere eindbestemming en behoeft dus, net als alle andere zendingen binnen de Van der Linden Groep, extra zorg. De speciale meubelauto’s en ervaren Nederlandse chauffeurs zorgen hiervoor.

Opslag, overslag en warehousing

Van der Linden Groep beschikt over moderne, beveiligde en verwarmde magazijnen. Zij beschikken dus over de juiste middelen om uw goederen op verantwoorde wijze te kunnen behandelen. Ook voor warehousediensten, zoals voorraadbeheer, palletiseren, insealen en stickeren kunt u bij Van der Linden Groep terecht. De ervaren expeditie- en magazijnmedewerkers kunnen u bovendien adviseren over uw interne logistiek, zodat u ook in uw eigen magazijn aanzienlijke besparingen kunt realiseren.

Interview met de onderneming

Van links naar rechts: John, Sander en Nicola van der Linden De wortels van de Van der Linden Groep liggen in de regio rond Boskoop en Vlaardingen, in Zuid-Holland. Daar begon de grootvader van Sander van der Linden in 1941 een bodedienst als aanvulling op het scheepvaartbedrijf. Deze bodedienst legde zich vooral toe op het vervoer van bloemen en planten. In de jaren zestig begon het scheepvaartbedrijf te werken voor de metaalindustrie in Drunen, die op dat moment floreerde. Grondstoffen werden verscheept naar Waalwijk, waarna ze over de weg naar Drunen moesten worden vervoerd. Groupage Duitsland en dedicated transportoplossingen Het bedrijf was nu gespecialiseerd in vervoer over water én weg, vertelt Sander van der Linden. “Omdat onze activiteiten in de regio Waalwijk-Drunen snel toenamen, besloot mijn grootvader het bedrijf te verhuizen naar Waalwijk. Al snel breidde ons takenpakket zich verder uit: we vervoerden niet alleen maar grondstoffen, maar begonnen...

Volledig interview »