LODERUS, TRANSPORT & KOERIERSDIENSTEN

Merwedestraat 54 a
5347 KW Oss

Tel. (0412) 692 820

E-mail: info@loderustransport.nl
Website: www.loderustransport.nl

Aantal medewerkers: 20
Vestigingsjaar: 1928

Op tijd leveren. Snel leveren. Daar draait het bij Loderus Transport om – niet meer, niet minder. Of het om structurele opdrachten gaat, of ad hoc, zoals bij sneltransport: klanten kunnen altijd op een optimale service rekenen. Zo wordt elk pakket of lading in de Benelux binnen 24 uur bezorgd.

Logistiek transport – al vanaf 1928

De logistieke dienstverlening heeft voor Loderus Transport geen enkel geheim mee. Al vanaf 1928 is het bedrijf en route. Met taxi’s, met vrachtwagens, met busjes. Met Frank Loderus is een derde generatie gekomen in het bedrijf. Frank heeft sinds 2004 de focus volledig gericht op het transport van goederen. “Doordat we die keuze hebben gemaakt, hebben we onze dienstverlening nog meer kunnen verfijnen. Daardoor kunnen we bijna altijd waarmaken wat we zeggen, want files heb je niet in de hand.”

Klanten kunnen nagenoeg real time bijgepraat over de stand van zaken onderweg. “Met ons track-and-tracesysteem weten we precies waar onze vrachtwagens en busjes onderweg zijn. We kunnen klanten bij wijze van spreken tot  op de minuut laten weten wanneer ze de zending kunnen verwachten. Zo’n update kan belangrijk zijn, want daar kunnen klanten op anticiperen. Zeker als het grote producten zijn.”

Vernieuwd wagenpark

Op tijd leveren. Dan moet je panne vermijden. Daar anticipeert Loderus Transport op door elke vijf jaar het wagenpark te vernieuwen. Zo zijn in 2014 drie nieuwe vrachtwagens gekocht; dit jaar nog eens twee. Frank: “Door op tijd te vernieuwen, ga je ook energiezuiniger rijden. Daarmee druk je de kosten. Dat is ook voor de klanten aantrekkelijk.”

Nú bellen, in no-time regelen

Nú bellen, in no-time wordt het geregeld. En niet alleen voor de Benelux. “We kunnen de hele wereld aan”, zegt Frank. “Dat doen we niet zelf, daar hebben we onze partners voor. Heel betrouwbare partners. Als je zoveel ervaring hebt, weet je precies op welke transportbedrijven en koeriersdiensten je kunt bouwen.”

Elk product kan worden vervoerd.  Daartoe heeft Loderus Transport vrachtwagens die op verschillende manieren kunnen worden beladen: vanaf de zijkant, of via het dak. “Ook dat hoort bij onze service. Je moet klanten altijd kunnen helpen. Mijn opa stond daar op, mijn vader was daar op gespitst. En zelf vind ik dat ook niet meer dan normaal. Want er gaat niks boven een tevreden klant.” Maatwerk dus. En dat 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Klein bedrijf, grote klanten

Loderus Transport, dat ook opslagfaciliteiten voor lange en korte periode heeft van binnenkomst tot verzendklaar maken, is een relatief klein bedrijf. Maar ze heeft in haar portfolio een paar grote internationale klanten, zoals Nutripack Benelux. Distributie, op- en overslag: het wordt voor dit wereldwijde bedrijf allemaal geregeld. “Dat Nutripack Benelux voor ons kiest is een erkenning van onze jarenlange ervaring. En jarenlange betrouwbaarheid. Ze kunnen op ons rekenen. We leveren op tijd. En we leveren snel.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!