LOGISTIC SERVICES VALKENSWAARD B.V.

Logo LOGISTIC SERVICES VALKENSWAARD B.V.

J.F. Kennedylaan 28
5555 XD Valkenswaard

Tel. (040) 2826666

E-mail: info@lsvbv.nl
Website: www.lsvbv.nl

Logistic Services Valkenswaard BV

Korte lijnen, Flexibel en Hart voor de klant

Logistic Services Valkenswaard BV, ofwel LSV, zorgt voor logistieke ontzorging voor haar klanten. Onderscheidend vermogen door ad-hoc in te kunnen spelen op vraagstukken van de klant en dit direct kan omzetten in logistieke actie, in welke vorm dan ook.

Door goede partners binnen en buiten Europa is LSV zeer flexibel met het inzetten van transportmaterieel, maar ook voor tijdige of langdurige opslag in zowel het eigen pand maar ook op locaties bij partners in het buitenland is LSV de juiste partij. LSV kan zowel nationaal als internationaal uw vrachten verzorgen van 1 pallet tot complete vrachten, per normaal vervoer, geconditioneerd vervoer, ofwel via exceptioneel vervoer.

Eigen wagenpark

Sinds begin 2018 beschikt LSV ook over een eigen wagenpark. Naast haar partners en kleine zelfstandigen kan LSV door haar eigen vrachtwagens nog flexibeler omgaan met de wensen van haar klanten. Ad-hoc aanvragen kunnen dan ook bijna altijd dezelfde dag nog verwerkt worden, zowel nationaal als internationaal.

Warehousing

LSV houdt zich naast transport ook bezig met het opslaan van goederen. Denk hierbij aan zowel opslag van zowel korte als lange termijn. Ook ompakken/verpakken/omstickeren, kortom alle handelingen die moeten gebeuren kunnen verzorgd worden.

LSV beschikt over diverse Heftrucks, waaronder ook een 5tons heftruck voor het zwaardere werk, en een goede partner voor het laden/lossen van zware machines per Kraan bij haar locatie.

Hart voor de klant

Het jonge team binnen LSV is constant bezig het service-niveau maar ook het contact met de klant op peil te houden, om direct te kunnen inspelen op veranderingen binnen orders, maar ook om de relatie te onderhouden met de klant.

Directeur/Eigenaar Dhr. E. Krämer gaat naast zijn operationele werkzaamheden binnen het bedrijf, ook regelmatig naar de klanten toe, om even een hand te schudden, te bespreken waar LSV nog meer in kan ontzorgen, maar ook om voor Kerst de geschenken af te kunnen geven. Juist door dit persoonlijk contact in het digitale tijdperk, gecombineerd met een dynamisch team dat meedenkt met de klant, wordt LSV door haar klanten gewaardeerd en vertrouwd.

Interview met de onderneming

In eerste instantie richtte Logistic Services Valkenswaard (LSV) zich vooral op het organiseren van transporten voor productiebedrijven, handelaren en andere logistieke dienstverleners. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een fullservice transportonderneming. ‘In 2015 hebben wij de activiteiten van een ander transport- en expeditiebedrijf overgenomen. Mede daardoor hebben wij in de afgelopen jaren een mooie groei kunnen realiseren’, vertelt Erik Krämer. Uitgebreid dienstenaanbod Hij geeft aan dat ook het dienstenaanbod in de afgelopen jaren sterk is uitgebreid. ‘Wij hebben de beschikking over een warehouse van 2000 m2, waar we goederen kunnen opslaan, zowel voor de korte als lange termijn. Daarnaast verzorgen wij ook het lossen van containers met behulp van heftrucks en het ompakken, verpakken, omstickeren en assembleren van producten en goederen voor onze klanten. Bovendien kunnen we ook benodigde vrachtbrieven verzorgen bij de transporten. Via ons...

Volledig interview »