Artikelen LUMINIS ARNHEM

Nieuws

Technologie Wie innoveert zonder de klant te kennen, mist geheid de boot

Hoe voorkom je dat innovatie het doel voorbijstreeft? “Denk vanuit de eindafnemers”, stelt gespreksvoorzitter Louis Pouwels. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bedrijven die de klant centraal stellen, 60 tot 70 procent succesvoller zijn.

Bedrijfsnieuws

Arbeidsmarkt Thales en Luminis creëren toekomstige softwareleiders met eigen opleiding

Thales en IT-bedrijf Luminis slaan de handen ineen met een nieuwe opleiding voor technisch toptalent. Begin 2020 startten beide organisaties met het Accelerate-programma; een intensieve opleiding voor een selecte groep medewerkers.

Ondernemerstips

Zakelijke dienstverlening Wil je meer business? Zoek het uit!

Zakendoen kan niet zonder zoeken. Goed kunnen zoeken zorgt namelijk voor een betere gebruikerservaring, meer business en meer klantkennis. Maar hoe kom je van een zoekvraag – of dat nou op een website, webshop of in een database is – tot de beste resultaten?

Projecten

Zakelijke dienstverlening ModuleZ platform maakt beheer van financiële producten eenvoudig en overzichtelijk

Voor financiële dienstverleners is het vaak een hele klus om hun vermogensopbouwproducten te beheren en klanten te informeren over de ontwikkelingen rond deze producten. Met het ModuleZ platform, dat ontwikkeld is door automatiseringsbedrijf Luminis, krijgen zij de mogelijkheid om hun processen efficiënter in te richten.

Interviews

Technologie ‘Clouddiensten bieden meer mogelijkheden dan veel ondernemers denken’

Het werken in de cloud is in veel ondernemingen niet meer weg te denken. Toch liggen er voor ondernemers nog veel meer kansen en mogelijkheden dan zij wellicht zelf in de gaten hebben, stelt software architect Peter Doornbosch van software technologiebedrijf Luminis.