LUMINIS EINDHOVEN

Logo LUMINIS EINDHOVEN

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Tel. (06) 290 762 92

E-mail: info.eindhoven@luminis.eu
Website: www.luminis.eu

Luminis realiseert business innovatie en groei door inzet van internet gedreven technologie

Het starten van een kantoor in Eindhoven voelde voor softwaretechnologiebedrijf Luminis niet meer dan logisch. Directeur Roger van Lier: “De regio Eindhoven heeft zich met name in de afgelopen vijf tot zes jaar ontwikkeld tot bakermat van digitale innovatie binnen de Benelux en zelfs Europa. Een bedrijf zoals Luminis dat zich bezighoudt met internet gedreven software technologie en business innovatie hoort daar gewoon thuis. Wij willen door kennisdeling samen met onze klanten, partners en de development community groeien in ons vakgebied”.

Kwalitatieve groei

Begin 2018 ging de nieuwste vestiging officieel van start, na Arnhem, Apeldoorn, Rotterdam en Amsterdam. Sinds 2002 is het bedrijf gegroeid naar 170 medewerkers. Dat had ook een aantal van bijvoorbeeld 825 kunnen zijn, maar kwalitatieve groei heeft altijd de voorkeur gekregen boven kwantitatieve groei.

Snelheid van digitalisering; van bedreiging naar kans

Traditionele businessmodellen zijn steeds minder toereikend door de toename van digitale toepassingen. Snel kopieergedrag en het vervallen van schakels in de waardeketen zetten de prijzen onder druk en de steeds veeleisender wordende consument vraagt om meer flexibiliteit en service. De manier van werken die vandaag gebruikelijk is, kan morgen achterhaald zijn. 

Digitalisering wordt door veel bedrijven dan ook als bedreiging gezien. Door je niet af te sluiten voor deze niet te stuiten digitale opmars, maar hem juist te omarmen, verandert de bedreiging in een kans. Internet niet of niet goed inzetten kan een achterstand betekenen, internet wel goed inzetten kan zorgen dat je vooroploopt. 

Onze kracht: internet gedreven softwaretechnologie

Wij realiseren voor ondernemers hun volgende groeistap door innovatieve internet technologie:

  1. Business concept innovatie en implementatie.
  2. Oplossingen voor complexe software technologie of integratie vraagstukken.
  3. Software architectuur en technologie advies (GDPR, security, schaalbaarheid e.d.).

Kennis delen 

Het continu delen van kennis is een ander belangrijk uitgangspunt van het snelgroeiende technologiebedrijf. Vanzelfsprekend gebeurt dat binnen Luminis, maar haar kennis deelt ze ook op nationale en internationale conferenties en uiteraard bij klanten en partners. Tegenwoordig begrijpen bedrijven steeds meer dat samenwerking noodzakelijk is om te innoveren. Op die manier leveren we gezamenlijk meer waarde aan de markt. Voor Luminis is deze werkwijze niets nieuws, het zit al jaren in het DNA. In de Brainport regio wordt veel samen opgetrokken door bedrijven. 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling 

Luminis is een platte mensgerichte organisatie waarbinnen mensen zelfstandig werken en veel eigen verantwoordelijkheid dragen. Als mensen geluk en voldoening vinden in hun werk en zich echt kunnen ontplooien, dan volgt het succes vanzelf. Voor innovaties bestaan geen standaard oplossingen. Ondernemerschap is dan ook een van de belangrijkste pijlers binnen Luminis. 

De eerste stap

Nieuwsgierig? Neem contact op en deel je vraagstuk met Luminis. Zij helpen graag om de kansen die internet biedt te verzilveren. 

Interview met de onderneming

Foto: Roger van Lier, directeur van Luminis Eindhoven ‘Wij realiseren voor bedrijven de volgende groeistap door ontwikkeling en inzet van innovatieve internet technologie,' vertelt Van Lier. ‘Daarbij richten wij ons vooral op de meer complexe en uitdagende vraagstukken.’ Innovatieve internet technologie Luminis is een softwaretechnologie bedrijf en houdt zich bezig met internet gedreven technologie. ‘Wij helpen mkb ondernemers om groeikansen te creëren door gebruik te maken van innovatieve internet technologie. Door de eindgebruiker centraal te stellen realiseren wij oplossingen die er ook echt toe doen en die optimaal resultaat opleveren. Daarnaast lossen wij complexe software integratie en architectuur vraagstukken op. Wij verkennen, ontwikkelen en beheersen de nieuwste technologieën. Daarmee hebben wij ook een omgeving gecreëerd waarin de allerbeste ITprofessionals kunnen uitblinken en kunnen groeien.’ Menselijke maat De...

Volledig interview »