MAISON VAN DEN BOER B.V.

De Amert 207
5462 GH Veghel
Postbus 39
5460 AA Veghel

Tel. (0413) 318318

E-mail: info@maisonvandenboer.com
Website: www.maisonvandenboer.com

Maison van den Boer en Oseven zijn dochterondernemingen van de Koninklijke Van den Boer Groep. Met deze merken is zij actief in de Europese markt van corporate, public- en private events. Naast eventcatering verzorgt dit familiebedrijf, dat is opgericht in 1906, de hospitality van sport-, mice- en entertainment venues, evenals meerdaagse sport- en cultuurevenementen. De onderneming is voornamelijk werkzaam binnen Nederland, Duitsland en België, maar verzorgde in 2010 ook de horeca van het Nederlands paviljoen op de World Expo 2010 in Shanghai.

Maison van den Boer -Depuis 1906

Het is heerlijk om met relaties samen te genieten en je daarbij vrij te voelen. Maison van den Boer biedt deze vrijheid, waar dan ook, wanneer dan ook en op welke manier dan ook.

‘Neem de vrijheid om te genieten’

Maison van den Boer biedt de zekerheid van een perfecte en stijlvolle dienstverlening die de beoogde doelstelling altijd vervult. Wij bedienen uw gasten optimaal zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Onze kernkracht komt tot uiting in de hoogste kwaliteit van gastvrijheid.

Oseven happening and food - Sparkling partymakers

Gewaagd en soms een tikkeltje brutaal, verrassen wij uw gasten met hippe vernieuwende gerechten op de meest bijzondere locaties.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!