MAISON VAN DEN BOER B.V.

Logo MAISON VAN DEN BOER B.V.

De Amert 207
5462 GH Veghel
Postbus 39
5460 AA Veghel

Tel. (0413) 318318

E-mail: info@maisonvandenboer.com
Website: www.maisonvandenboer.com

Maison van den Boer en Oseven zijn dochterondernemingen van de Koninklijke Van den Boer Groep. Met deze merken is zij actief in de Europese markt van corporate, public- en private events. Naast eventcatering verzorgt dit familiebedrijf, dat is opgericht in 1906, de hospitality van sport-, mice- en entertainment venues, evenals meerdaagse sport- en cultuurevenementen. De onderneming is voornamelijk werkzaam binnen Nederland, Duitsland en België, maar verzorgde in 2010 ook de horeca van het Nederlands paviljoen op de World Expo 2010 in Shanghai.

Maison van den Boer -Depuis 1906

Het is heerlijk om met relaties samen te genieten en je daarbij vrij te voelen. Maison van den Boer biedt deze vrijheid, waar dan ook, wanneer dan ook en op welke manier dan ook.

‘Neem de vrijheid om te genieten’

Maison van den Boer biedt de zekerheid van een perfecte en stijlvolle dienstverlening die de beoogde doelstelling altijd vervult. Wij bedienen uw gasten optimaal zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Onze kernkracht komt tot uiting in de hoogste kwaliteit van gastvrijheid.

Oseven happening and food - Sparkling partymakers

Gewaagd en soms een tikkeltje brutaal, verrassen wij uw gasten met hippe vernieuwende gerechten op de meest bijzondere locaties.

Interview met de onderneming

Dit wordt een succes, zegt Jorg Wiltink, marketingmanager van Maison van den Boer. “Consumenten zoeken beleving. Food is daar bij uitstek geschikt voor.” Twaalf bedrijven in de Proeffabriek Wie Veghel zegt, zegt Jumbo, Sligro, Mars, Friesland Campina, Maison van den Boer en Hutten. De voedingsbranche is er sterk vertegenwoordigd. Wiltink: “Meer dan 30% van alle voedsel vindt zijn weg via Veghelse bedrijven naar de consumenten in Nederland. Dé plek waar De Proeffabriek thuis hoort.” Voorlopig hebben twaalf bedrijven zich gevestigd in de Proeffabriek waaronder Maison van den Boer. Hun motto: eigentijdse producten in een oorspronkelijke Brabantse sfeer en uitstraling aan consument en horeca presenteren. Beleven door de seizoenen te volgen Consumenten moeten in de Proeffabriek verrast worden. “Centraal staan bij de Proeffabriek de vier pijlers: Brabants, lokaal, ambachtelijk en innovatief. Dat begint al met de setting. De Proeffabriek is...

Volledig interview »