MAMMOET MULTI PURPOSE TERMINAL TERNEUZEN

Logo MAMMOET MULTI PURPOSE TERMINAL TERNEUZEN

Autrichehavenweg 12
Haven 3315 - 3316
4554 MB Westdorpe
postbus 262, 4530 AG Terneuzen
Tel.: 0115- 478 160
E-mail: westdorpe@mammoet.com
Website: www.mammoet.com

Veelzijdig specialist in de handling van grote en/of zware scheepsladingen

De Mammoet Terminalss in Terneuzen en Schiedam,  ideaal gelegen bij de internationale havens van Rotterdam respectievelijk Antwerpen, zijn gespecialiseerd in het behandelen van grote en/of zware ladingen, alsmede project ladingen. De terminals bieden 24/7 unieke, op maat gesneden oplossingen voor uw supply chain management, variërend van kleine eenmalige diensten tot geheel verzorgde totaaltrajecten:

  • Hijswerkzaamheden (laden, lossen en overslaan);
  • Verplaatsen van lasten (sleeën, vijzelen, SPMT’s), ook via RoRo-kade;
  • Transport over spoor, weg en water;
  • Opslagmogelijkheden (ook overdekt);
  • Assemblage/demontage (modules, bruggen, kranen, FPSO, windmolens);
  • Just-in-time delivery;
  • Feeder services;
  • Totaaloplossingen (door-to-door delivery).

Mammoet Terminal op de Autrichehaven

Mammoet Benelux is gevestigd op een 8 hectare groot haventerrein op de Axelse Vlakte aan de Autrichehaven in Westdorpe, nabij Terneuzen.
Mammoet heeft de intentie om op dit terrein een voor Mammoet derde Multi Purpose Terminal binnen Nederland te realiseren. Mammoet heeft op de Autriche Terminal een eigen kade van 300 meter lang en biedt toegang aan schepen met een diepgang tot 12,50 meter. De vestiging van Mammoet betekent een belangrijke uitbreiding van de overslagactiviteiten aan het Kanaal Gent-Terneuzen.

Heavy Lift Terminal & Multi Purpose Terminal Westdorpe

Naast de te realiseren Terminal in het havengebied van Terneuzen,heeft Mammoet Benelux de beschikking over nog twee Terminals. Ten eerste de Heavy Lift Terminal in Schiedam. Deze ligt aan de Nieuwe Maas in het hart van het Rotterdamse havengebied en beschikt over 20.000 m2 aan opslagterrein. De reeds aanwezige Multi Purpose Terminal in Westdorpe, nabij Terneuzen, heeft een overdekte opslagcapaciteit van 8.000 m2 en een buitenopslag van 15.000 m2. Er vertrekken dagelijks containerlijndiensten richting Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen. Op de beide bestaande terminals heeft Mammoet ruim voldoende hijs- en transport equipement (ook RoRo mogelijkheden) en vakbekwame medewerkers beschikbaar om aan alle op- en overslag gerelateerde wensen te voldoen.

Mammoet

Mammoet Terminals is onderdeel van Mammoet, ’s werelds toonaangevende specialist in zwaar hijswerken multimodaal transport. Mammoet is met name actief in de energie- en mijnbouwsector, (petro)chemische industrie, offshore constructie-industrie, civiele en maritieme sector in alle delen van de wereld, zowel te land als op het water.

Mammoet biedt oplossingen op maat. Oplossingen die zich onderscheiden door hun inventiviteit, professionele aanpak, het hoogwaardige materieel en nadruk op veiligheid, kwaliteit en milieuzorg. Het Europese hoofdkantoor van Mammoet is gevestigd in Schiedam.