MAREL STORK POULTRY PROCESSING B.V.

Logo MAREL STORK POULTRY PROCESSING B.V.

Handelstraat 3
5831 AV Boxmeer

Tel. (0485) 586111

E-mail: info.poultry@marel.com
Website: http://marel.com/poultry-processing

Techniek is mooier bij Marel!

Je zou denken dat een vliegtuigvleugel een stuk lastiger te doorgronden is dan een kippenvleugel. Maar juist voor het verwerken van voedsel worden de meest complexe en innovatieve systemen ontwikkeld. Marel is een internationale machinebouwer voor industriële systemen en installaties voor het verwerken van pluimvee, vis en vlees. Wereldwijd werken meer dan 3700 medewerkers voor onze vier industrycenters:

Stork Poultry Processing, Townsend Further Processing, Meat, Fish en voor onze regionale service- en verkoopkantoren. In deze regio zijn wij één van de grootste werkgevers, met vestigingen in Boxmeer, Oss en Dongen.

Gemeenschappelijke waarden

Zoals onze persoonlijke waarden een afspiegeling zijn van waar we als individu voor staan en wat we belangrijk vinden, zo zijn de waarden van Marel gedeelde idealen en morele normen waar we gezamenlijk naar streven en die ons motiveren. Deze gemeenschappelijke waarden zijn een leidraad, scheppen een band en stellen het bedrijf in staat om gezamenlijk een oplossing te vinden voor eventuele tegenslagen.

De bedrijfscultuur van Marel is dan ook een weerspiegeling van professionaliteit, bekwaamheid, flexibiliteit, teamwerk, delegatie van bevoegdheden, diversiteit en creativiteit.

Carrièremogelijkheden

Al jaren zijn wij een gezonde, groeiende organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar professionals met verschillende technische achtergronden, die net als wij beseffen dat alles draait om kwaliteit, innovatie en tevreden klanten. Zo zijn we onder andere opzoek naar reislustige voedingsmiddelentechnologen, IT’ers, commerciële en service gerichte medewerkers, productiemedewerkers en bbl-leerlingen die graag een ambachtelijk vak willen leren.

Stageplaatsen

Marel biedt stagiaires en afstudeerders de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Zowel op mbo-, hbo,- als wo-niveau. En de opleidingen? Deze zijn heel divers. Bij voorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Voedingsmiddelentechnologie of Technische Bedrijfskunde. Maar ook met de opleidingen Administratief Medewerker, Informatica, Personeel & Arbeid of Bedrijfseconomie kun je goed bij ons terecht. Kortom: Bij Marel liggen de uitdagingen voor het grijpen!

Beroepsveiligheid

Beroepsveiligheid en -gezondheid hebben bij Marel de hoogste prioriteit. Bovendien proberen we de balans tussen werk en vrije tijd zodanig in te delen dat je optimaal kunt presteren.

Tot slot mogen we ook het plezier niet vergeten. Daarom worden er regelmatig leuke, sociale activiteiten georganiseerd voor de medewerkers van Marel.

Interview met de onderneming

Wat is de core business van Marel Stork Poultry Processing B.V ? Met een sterke focus op innovatieve technologieën en service, bieden we in lijn oplossingen voor elke verwerkingscapaciteit en alle processtappen. Met ons uitgebreid aanbod van onderhoudsprogramma's stellen wij onze klanten in staat om hun uptime en troughput te maximaliseren tegen de laagste kosten per product.In Boxmeer vindt een groot deel van de wereldwijde productie en assemblage plaats. Ook worden de wereldwijde verkoopteams, de verkoopondersteunende afdelingen, de service-afdelingen, de productielocaties, de engineering teams en de onderzoeks- en ontwikkelingsteams aangestuurd vanuit het Industry Center. Hoe is Marel Stork Poultry Processing B.V  ontstaan? Marel is van origine een IJslands bedrijf die in 2008 Stork Food Systems overgenomen heeft, waarvan Stork Poultry Processing een onderdeel van was. Tegenwoordig is Marel een wereldwijd toonaangevende leverancier van geavanceerde apparatuur,...

Volledig interview »