home » bedrijven » Bouw »

MARSAKI B.V.

Logo MARSAKI B.V.

Gevestigd in De Koploper
Stationsplein 21, 4461 HP Goes
Tel. (0113) 273055
E-mail: info@marsaki.nl
Website: www.marsaki.nl Postbus 139, 4460 AC GOES

Vastgoedpartner, -adviseur en - specialist

Een  full-service projectmanagementbureau dat opdrachtgevers in alle levensfasen van vastgoed bijstaat, dat is Marsaki! We ontwikkelen en begeleiden vastgoedplannen, adviseren over vastgoedzaken en verzorgen vastgoedbeheer. Marsaki heeft veel ervaring in woningbouw, onderwijshuisvesting en zorg- en maatschappelijk vastgoed.
Sinds de oprichting in 2002 beweegt Marsaki mee met politieke en maatschappelijke veranderingen. Daarmee hebben we ons ontwikkeld tot breed dienstverlener op het gebied van vastgoed en koploper op het gebied van energiezuinig bouwen.

Maatschappelijk betrokken vastgoedspecialist

Onze jarenlange ervaring met, èn actuele kennis over vastgoed in de regio Zuidwest Nederland, zetten we in om onze klanten op een betrouwbare, transparante en flexibele wijze te ontzorgen. Een innovatieve en duurzame aanpak vinden wij vanzelfsprekend vanuit onze achtergrond en maatschappelijke betrokkenheid.

Duurzaam en innovatief

Marsaki is specialist op het gebied van duurzaam bouwen en verbouwen. Zo werd de eerste klimaatneutrale straat van Nederland ontwikkeld in Grijpskerke, maar ook maakten we voor het eerst gebruik van een ijsbuffersysteem voor de verwarming en koeling van woningen.  Daarnaast passen we het riothermiesysteem toe, waarbij thermische energie (cq. warmte) uit afvalwater in het riool gewonnen wordt voor verwarming (en koeling) van appartementen en woningen.

Met het label Wooneco worden Nul op de Meter woningen ontwikkeld die aantoonbaar doen wat we beloven; wonen zonder energielasten. Naast nieuwbouw is verduurzaming van het bestaande vastgoed volop in ontwikkeling en ook op dat gebied heeft Marsaki zich gespecialiseerd.

De kennis is in huis om duurzame maatregelen door te rekenen in de exploitatie, zowel voor de gebouweigenaar als de gebruiker. Het gaat immers om mens en milieu, maar zeker ook over exploitatiekosten en woonlasten. Wij zijn er van overtuigd dat duurzame gebouwen op termijn ook zullen renderen.

Vastgoed- en VvE-beheer

Marsaki Vastgoedbeheer is onze bedrijfstak voor deskundig en transparant vastgoedbeheer. Als u het beheer van uw vastgoed uitbesteedt kunt u zich volledig richten op uw kerntaken. Het verzorgen van meerjaren onderhoudsplannen en de voorbereiding en begeleiding van onderhoudswerkzaamheden zijn bij Marsaki in goede handen. Doorgaans leidt dit tot aanzienlijke besparingen in de beheerkosten. Daarnaast kan ook het administratief en financieel beheer en de verhuur worden verzorgd, zoals Marsaki dat nu al doet voor meer dan 80 Verenigingen van Eigenaren.

Meer informatie hierover vind u op www.marsakivgb.nl (0113-273040).

Ruime ervaring

Binnen de sectoren wonen, zorg en welzijn, onderwijs, maatschappelijk vastgoed en de commerciële markt hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. En we blijven zoeken naar innovatieve en duurzame methoden.
Onze specialisten delen graag hun kennis en ervaring met u op het gebied van
Project- en bouw- en onderhoudsmanagement, kwaliteitsborging, vastgoedadvies en -beheer, duurzaam bouwen, grondexploitatie, aanbestedingen, haalbaarheidsonderzoek, exploitatiekostenbeheer, herstructurering en bewonersbegeleiding.

Interview met de onderneming

Foto: Ruud de Baar, directeur van Marsaki Isolatie casco woning Duurzaam bouwen is de norm geworden. Tegenwoordig worden daken vol gelegd met zonnepanelen. Ruud de Baar, directeur van Marsaki, doet het graag anders: “Wij zorgen dat een woning met een zo goed mogelijk geïsoleerd casco wordt opgeleverd. Het casco gedeelte gaat wel 50 jaar mee, daar heb je weinig tot geen onderhoudslasten aan. Duurzaam dus. We voegen de benodigde installaties daaraan toe, zoals een warmtepomp. Je hebt dan hetzelfde energieresultaat, maar veel duurzamer. Zonnepanelen kunnen dan een extra toevoeging zijn om bijvoorbeeld nul-op-de-meter te bereiken.” Bestaande bouw verduurzamen Duurzaam bouwen is natuurlijk noodzakelijk om in de toekomst prettig te kunnen wonen, maar de grootste winst qua verduurzaming is te halen bij de bestaande bouw. Woningcorporaties hebben daarom landelijk de afspraak gemaakt dat al hun woningen in 2020 gemiddeld energielabel B moeten hebben. Dit betekent dat...

Volledig interview »