home » bedrijven » Bouw » Profiel »

Artikelen MARSAKI B.V.

Bedrijfsnieuws

Bouw Meer circulaire sociale woningbouw in Zeeland dankzij nieuwe databank

Een databank binnen het Projectplan Sociale Woningbouw, moet er in Zeeland voor gaan zorgen dat er een circulaire manier van bouwen komt. Grondstoffen en materialen uit slooppanden worden zoveel mogelijk hergebruikt, om de impact van woningbouw op het milieu te verkleinen.

Ondernemerstips

Bouw De menukaart: duurzame opties voor uw gebouw op een rij

Wat is nodig om een gebouw duurzaam en bij de tijd te maken, en welke maatregelen leveren het meest op? Het is vaak lastig om dat als pandeigenaar of gebruiker helder op een rijtje te krijgen

Projecten

Bouw Godin geeft startsein voor bouw Residence Ceres in Goes

Op woensdag 16 mei jongstleden kwamen toekomstige bewoners, de gemeente Goes, opdrachtgever RWS Projecten, projectmanagementbureau Marsaki, Bouwbedrijf Rijk en de Architecten Alliantie samen om het startschot van de bouw van Residence Ceres te vieren.

Interviews

Bouw Wonen moet betaalbaar blijven

Een dak boven ons hoofd is een primaire levensbehoefte. Dat moet betaalbaar blijven. Projectmanagementbureau Marsaki uit Goes neemt dat principe bijzonder serieus en richt zich op duurzame woningbouwprojecten. Al in 2007 realiseerden zij als één van de eersten in Nederland, samen met de Zeeuwse milieufederatie en een gemotiveerde opdrachtgever, de eerste CO2-neutrale straat van Nederland, ofwel Nul-op-de-Meter.