home » bedrijven » Bouw » Profiel »

Artikelen MARSAKI B.V.

Bedrijfsnieuws

Bouw Marsaki verhuist naar nieuwe kantoorruimte in gebouw De Koploper

Full-service projectmanagementbureau Marsaki uit Goes is onlangs verhuisd naar een nieuw adres. Sinds 22 oktober jongstleden is het kantoor van het bedrijf gevestigd in gebouw De Koploper aan het Stationsplein: een pand waar Marsaki tevens het bouw- en projectmanagement voor verzorgt.

Ondernemerstips

Bouw De menukaart: duurzame opties voor uw gebouw op een rij

Wat is nodig om een gebouw duurzaam en bij de tijd te maken, en welke maatregelen leveren het meest op? Het is vaak lastig om dat als pandeigenaar of gebruiker helder op een rijtje te krijgen

Projecten

Bouw Godin geeft startsein voor bouw Residence Ceres in Goes

Op woensdag 16 mei jongstleden kwamen toekomstige bewoners, de gemeente Goes, opdrachtgever RWS Projecten, projectmanagementbureau Marsaki, Bouwbedrijf Rijk en de Architecten Alliantie samen om het startschot van de bouw van Residence Ceres te vieren.

Interviews

Bouw Wonen moet betaalbaar blijven

Een dak boven ons hoofd is een primaire levensbehoefte. Dat moet betaalbaar blijven. Projectmanagementbureau Marsaki uit Goes neemt dat principe bijzonder serieus en richt zich op duurzame woningbouwprojecten. Al in 2007 realiseerden zij als één van de eersten in Nederland, samen met de Zeeuwse milieufederatie en een gemotiveerde opdrachtgever, de eerste CO2-neutrale straat van Nederland, ofwel Nul-op-de-Meter.