MASTWORP, DE

Bedafseweg 22
5406 TM Uden

Tel. 06-51247805

E-mail: info@mastworp.nl
Website: www.mastworp.nl

Een sportief bedrijfsuitje waaraan iedereen kan meedoen? Een dagje fietsen met familie of vrienden? De Mastworp fietsverhuur in Uden, aan de rand van natuurgebied De Maashorst, is de uitvalsbasis voor een gezellige fietsdag, die gesmeerd verloopt.

Fietsverhuur

De Mastworp verhuurt fietsen in alle soorten en maten. De Mastworp heeft een eigen werkplaats. Hier worden alle fietsen voor de verhuur dagelijks gecontroleerd. Het draaiwerk is 100% in orde, de perfecte basis voor een ontspannen dag fietsen.

Juist doordat De Mastworp allerlei soorten fietsen verhuurt, kan iedereen in een gezelschap makkelijk mee. Huur de fiets die bij u past:

  • gewone fiets (met cardanas aandrijving)
  • mountainbike (tevens Kona dealer en Kona testcenter)
  • e-bike (sportief model, merk Flyer)
  • racefiets
  • ligfiets
  • tandem (sportief model)
  • fatbike

Fatbikes zijn mountainbikes met brede banden voor het rijden van uitdagende routes. Walter Pepers maakt u graag wegwijs om de uitdagende mountainbikeroutes in natuurgebied de Maashorst rijden.

Teambuilding op de fiets

Een bedrijfsuitje waarin het gaat om teambuilding? Huur dan een tandem. Walter Pepers: “Op een tandem gaat het om het samen vinden van de juiste balans. In het begin werkt dat altijd op de lachspieren; een ongedwongen manier om het ijs te breken en een ontspannen begin van een bedrijfsuitje of familieactiviteit.”

Bij de huur van tien fietsen of meer, bezorgt De Mastworp fietsen op een locatie naar keuze in de regio ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Venlo.

Fietsarrangement

Fietsverhuur De Mastworp zit op het terrein van Hotel en restaurant De Vrije Teugel, aan de rand van Natuurgebied De Maashorst. Bovendien verzorgt De Mastworp ook het VVV-agentschap Uden/De Maashorst en het Recreatief Centrum Bedaf. Deze combinatie maakt De Mastworp de ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje of fietsarrangement op een fiets naar keuze.

Eigenaar Walter Pepers denkt graag mee over een fietsroute op maat of wijst de weg naar het fietsroutenetwerk, de ATB route of uitdagende paden om te verkennen per fat bike. Liever zelf een route ontdekken? Informeer naar de GPS-verhuur en GPS-tochten.

Natuurgebied De Maashorst

De Mastworp fietsverhuur zit aan de rand van natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Zuid-Nederland dat mogelijk een natuurpark wordt. De aanwezigheid van heide, stuifduinen en een breuklijn, maken De Maashorst tot een bijzonder mooi gebied, waar u graag nog eens terug komt.

De Mastworp

De Mastworp fietsverhuur is een initiatief van Walter Pepers. Als fanatiek buitensporter maakte hij in 1999 van zijn hobby zijn beroep. Walters missie is het om mensen een leuke dag op de fiets te bezorgen, via perfect verzorgde fietsen en enthousiaste uitleg.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!