MEINSELECT

Logo MEINSELECT

Nieuwe Prinsenkade 4
4811 VC Breda

Tel. (076) 5143600

E-mail: info@meinselect.nl
Website: www.meinselect.nl

Meinselect is specialist in personeelsbemiddeling in bouw en techniek op MBO+, HBO en WO-niveau.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten en opdrachtgevers voornamelijk in de bouw, vastgoed én architectuur. Denk aan projectontwikkelaars, aannemers, toeleveranciers, bouwmanagement-, architecten-, ingenieurs- en adviesbureaus.

We zien het als onze taak om betrokken en gemotiveerde medewerkers op de juiste plek te krijgen. Dit doen we in goed overleg met opdrachtgevers en met persoonlijke aandacht voor kandidaten.

Meinselect biedt kwaliteit en zekerheid. We zijn dan ook NEN 4400-1 gecertificeerd, we zijn  aangesloten bij de ABU en beschikken over een G-rekening. Dat maakt ons een volledig ingericht  bureau. Meinselect bestaat inmiddels 7 jaar.

Meinselect > de relatie tot uw werk!

Interview met de onderneming

Werken in de bouw Aannemers, architectenbureaus, adviesbureaus, onderaannemers en afbouwbedrijven zijn driftig op zoek naar goed geschoold personeel. “Vooral starters zijn ideale kandidaten voor functies als tekenaar, (assistent) werkvoorbereider, junior calculator of medewerker binnendienst. Zij willen graag aan de slag, werkervaring opdoen en zijn leergierig, enthousiast en gemotiveerd”, vertelt Corinne Meinster, eigenaresse van Meinselect. Starters hebben ook veel te bieden als het gaat om een stuk vernieuwing, wat noodzakelijk is binnen veel bouwbedrijven. Detachering “Tijden zijn nog steeds een beetje onzeker, dus we zien dat bedrijven veelal nog de voorkeur geven aan detachering. Starters vinden dat vaak prima. Zij zijn vanuit hun studententijd gewend om meerdere banen te combineren met daarbuiten nog tal van andere activiteiten. Bij een detacheringscontract is Meinselect formeel gezien de werkgever: wij lenen de kandidaat voor bepaalde tijd aan u uit....

Volledig interview »