MEINSELECT

Logo MEINSELECT

Nieuwe Prinsenkade 4
4811 VC Breda

Tel. (076) 5143600

E-mail: info@meinselect.nl
Website: www.meinselect.nl

Meinselect is specialist in personeelsbemiddeling in bouw en techniek op MBO+, HBO en WO-niveau.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten en opdrachtgevers voornamelijk in de bouw, vastgoed én architectuur. Denk aan projectontwikkelaars, aannemers, toeleveranciers, bouwmanagement-, architecten-, ingenieurs- en adviesbureaus.

We zien het als onze taak om betrokken en gemotiveerde medewerkers op de juiste plek te krijgen. Dit doen we in goed overleg met opdrachtgevers en met persoonlijke aandacht voor kandidaten.

Meinselect biedt kwaliteit en zekerheid. We zijn dan ook NEN 4400-1 gecertificeerd, we zijn  aangesloten bij de ABU en beschikken over een G-rekening. Dat maakt ons een volledig ingericht  bureau. Meinselect bestaat inmiddels 7 jaar.

Meinselect > de relatie tot uw werk!

Interview met de onderneming

Foto: Corinne Meinster (r) en Liane Henkes (l) van Meinselect Corinne Meinster van Meinselect geeft aan dat veel bouwbedrijven naarstig op zoek zijn naar goed geschoolde krachten. ‘Wij worden vrijwel dagelijks gebeld door bedrijven die op zoek zijn naar werkvoorbereiders, uitvoerders of andere vakmensen’, legt de directeur uit. ‘Omdat veel partijen in dezelfde vijver vissen, wordt de spoeling dunner. Maar doordat wij in de afgelopen jaren een behoorlijk netwerk hebben opgebouwd, lukt het ons op dit moment toch nog steeds om aan goede mensen te komen.’ Écht leren kennen Ze benadrukt dat Meinselect niet alleen kijkt naar opleiding en werkervaring in een CV. ‘Wij besteden veel tijd en energie in het écht leren kennen van onze opdrachtgever en kandidaat. Want alleen zo kunnen wij een goede match maken. Daarom kiezen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties en onderaannemers voor Meinselect. We staan volledig achter de mensen...

Volledig interview »