home » bedrijven » Bouw »

MENSVOORT VEGHEL B.V., VAN

Udenseweg 16
5464 VA Veghel
Postbus 487
5460 AL Veghel

Tel. (0413) 341810

E-mail: info@vanmensvoortveghel.nl
Website: www.vanmensvoortveghel.nl

Aantal medewerkers: 37
Vestigingsjaar: 1981

Van Mensvoort Veghel bv is specialist op het gebied van infra, sloop, milieu en recycling. Het Veghelse bedrijf denkt graag met u mee en beschikt hiervoor over gedreven medewerkers met hoogwaardige vakinhoudelijke kennis.

Partner

Van Mensvoort is een betrokken bouwpartner. Het bedrijf is al sinds 1981 gespecialiseerd in infrastructurele werken, sloopwerk, recycling en milieutechnieken. Kenmerkend aan Van Mensvoort is dat zij graag met u meedenkt, van begin tot eind. Hierbij ligt de focus op het doel en de levensduur van het project. Van Mensvoort kijkt voor u naar het totaalplaatje. Zo bent u verzekerd van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossing.

Kwaliteit

Het bedrijfsleven, (semi)overheden en particulieren weten Van Mensvoort vaak al in de planfase van een project te vinden. Zij weten dat voor slimmere totaaloplossingen een nauwe samenwerking vanaf de beginfase nodig is. Een samenwerking bovendien met een partner die zich niet alleen laat leiden door kosten, maar die met name de kwaliteit bewaakt. Eén van deze slimme oplossingen, is het inperken van de bouwtijd. Dit gebeurt bijvoorbeeld door projecten volgens de LEAN-methode uit te voeren. Hierbij worden verspillingen zoveel mogelijk voorkomen.

Infra

De grond-, weg- en waterbouw (GWW) kent geen geheimen meer voor Van Mensvoort. Door de jaren heen heeft ze een grote expertise opgebouwd in infrastructurele werken, bestratingen, rioleringen en grondwerken. Tegenwoordig voert Van Mensvoort dergelijke werkzaamheden voornamelijk uit voor overheden en industriële (bouw)ondernemingen. Daarnaast verzorgt ze ook particuliere grondwerken en bestratingen. Van Mensvoort kan u volledig ontzorgen. Van het graven van een sloot tot het volledig bouw- en woonrijp maken van een woonwijk.

Sloop

Als gecertificeerd sloopbedrijf voert Van Mensvoort de meest uiteenlopende sloopwerken uit. Ze beschikt hiervoor over deskundige medewerkers en modern materieel. Tijdens het selectieve sloopproces worden door Van Mensvoort de vrijkomende materialen gescheiden, zodat deze zoveel mogelijk opnieuw gebruikt kunnen worden. Soms is dat op dezelfde plek, en een andere keer worden de bouw- en sloopmaterialen naar erkende be-/verwerkers getransporteerd. Zowel voor totaalsloop als renovatieprojecten bent u bij Van Mensvoort aan het juiste adres.

Milieu

Milieubewustzijn maakt onderdeel uit van de bedrijfsvisie bij Van Mensvoort. Daarom is zij altijd bezig met slimme en innovatieve oplossingen om het milieu te ontzien en ons aller leefomgeving te optimaliseren. Een goed voorbeeld hiervan is de aanpak van bodemverontreinigingen. Van Mensvoort heeft zich gespecialiseerd in het opruimen van deze verontreinigingen. Zij is volledig gecertificeerd en door de overheid erkend voor het uitvoeren van bodemsaneringen.

Recycling

De mobiele puinbreker van Van Mensvoort verwerkt vrijkomend puin tot gecertificeerde bouwstof, c.q. granulaat. Recyclinggranulaat hergebruiken, op of nabij de slooplocatie, levert meerdere voordelen op. Voor het milieu, maar ook qua kosten voor de opdrachtgever. Door het puin terplekke te hergebruiken, is er aanzienlijk minder transport en overslag nodig. Tevens worden overige vrijgekomen stoffen duurzaam verwerkt tot nieuwe grond- en bouwstoffen.

Bewust

Het milieubewuste karakter van het bedrijf spreekt ook uit het CO2 Bewust Certificaat. Van Mensvoort beschikt over het CO2 Bewust Certificaat niveau 3. Dit is een beloning voor de inspanningen en resultaten op het gebied van CO2-reductie. Het certificaat stimuleert de eigen organisatie en de gehele branche tot initiatieven om de CO2-uitstoot de komende jaren nog verder te verlagen.

Kortom, voor een geslaagd project op het gebied van infra, sloop, milieu en recycling is Van Mensvoort uw ideale, maatschappelijk verantwoord ondernemende (bouw)partner.

Van Mensvoort Veghel bv levert toegevoegde (w)aarde!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!