MERCHANT LOGISTICS B.V.

Jules Verneweg 76
5015 BM Tilburg

Tel. 088-4650175

E-mail: info@merchantlogistics.nl
Website: www.merchantlogistics.nl

Merchant Logistics is een onafhankelijke logistieke dienstverlener met wereldwijde dekking. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!’, is het motto van deze Tilburgse makelaar in transport.

Zee- en luchtvracht

Merchant Logistics is gespecialiseerd in intercontinentale transporten over zee of via de lucht. Dit kunnen volle containers of deelladingen zijn. “We richten ons met name op midden- en kleinbedrijf. Flexibiliteit is daarbij een must. Bij ons is het daarom mogelijk om al vanaf één pallet te verzenden”, vertelt Roy Blous, directeur.

Wereldwijd

Merchant Logistics vervoert uw goederen snel en betrouwbaar naar de verschillende continenten: Europa, Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Australië. De vaste en betrouwbare agenten zorgen voor de lokale logistieke diensten in het buitenland. Dus ook voor uw voor- en natransport over weg, spoor of binnenwateren kunt u op Merchant Logistics rekenen.

Opslag en distributie

Naast het transport verzorgt Merchant Logistics ook de opslag en distributie van uw goederen. Blous: “Wij hebben geen eigen loods, vliegtuigen of boten, maar wij zorgen voor de juiste partijen voor onze klanten. We kennen onze klanten allemaal bij voornaam en weten wat hun wensen zijn en als tussenpersoon zijn wij volledig onafhankelijk in onze keuze voor een bepaalde transportmethode of vervoerder. Daardoor kunnen we maatwerk leveren. Wij bieden een zogenaamd ‘one stop shopping’ concept, een totaalservice. De klant kan zijn totale logistieke vraag bij ons neerleggen, inclusief het regelen van vervoersdocumenten en douaneformaliteiten.”

Fashion Logistics

“Wij vervoeren eigenlijk alles wat ongevaarlijk is”, vertelt Blous. “Van plastic tasjes tot meubels en van beautyproducten tot kaarten, inpakpapier en give aways. Te veel om op te noemen.” Maar Merchant Logistics mag zich met recht specialist noemen op het gebied van fashion transport. De mode branche ontwikkelt zich voortdurend. De productie verschuift naar andere landen of producenten en ook de wensen van de klant zijn aan verandering onderhevig. Kleding, accessoires en aanverwante artikelen moeten op tijd, in dezelfde goede staat, op de juiste bestemming zijn. De flexibiliteit van het in 2004 opgerichte transport bedrijf en de betrouwbaarheid van haar netwerk garandeert korte lijnen en zekerheden tegen een concurrerende prijs. Hierdoor maken veel kledingfabrikanten gebruik van de diensten van Merchant Logistics.

Logistieke vraagstukken?

Heeft u een logistiek probleem of bent u op zoek naar een transport bedrijf waarbij u uw totale logistieke vraagstuk neer kunt leggen? Merchant Logistics denkt graag met u mee om het optimale resultaat te behalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy Blous, directeur Merchant Logistics, telnr: 088-4650175, e-mail info@merchantlogistics.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!