MOERDIJK KOERIERS

Logo MOERDIJK KOERIERS

Molenvliet 20
4791 GA Klundert

Tel. (0168) 405060

E-mail: planner@moerdijkkoeriers.com
Website: www.moerdijkkoeriers.com

100% spoedverzendingen op tijd geleverd

Ad hoc reageren op de wensen van de klant is de grote kracht van Moerdijk Koeriers. Elke dag van de week, 24 uur per dag kunnen klanten erop rekenen dat hun verzendingen zo snel mogelijk worden verzonden. En dat binnen de afgesproken termijn. Zo werd vorig jaar 100% van  de spoedverzendingen op tijd geleverd. Dat is te danken aan onze filosofie: zekerheid voor alles. We reageren à la minuut: nu bellen, de auto wordt gestart.

Tijd is geld binnen de chemie – Moerdijk Koeriers begrijpt dat

Moerdijk Koeriers is sterk in de chemie met het vervoer van chemische additieven aan scheepsladingen. Doordat het gaat om grote hoeveelheden – en dus grote bedragen – is tijd geld. Moerdijk Koeriers weet dus als geen ander dat een spoedzending additieven de hoogst mogelijke prioriteit heeft. Op tijd leveren is een must. We beschikken over het juiste equipment om chemische additieven aan scheepsladingen toe te voegen. We kunnen meteen aan de slag.

Chauffeurs zijn ADR-gediplomeerd

Werken met chemische producten, dat is werken met de hoogst mogelijke veiligheidsmaatregelen. De uitrusting en de bindmiddelen in de voertuigen voldoen aan alle normen. De chauffeurs zijn ADR-gediplomeerd. Bij Moerdijk Koeriers worden ze intern opgeleid. De auto’s zijn voorzien van een ADR-uitrusting.

Spoedvervoer onderdelen voor schepen en graafmachines

Schepen en graafmachines moeten functioneren. Gebeurt dat niet, dan kost dat handenvol geld. Snel repareren dus. Moerdijk Koeriers zet stilgevallen schepen en graafmachines weer zo snel mogelijk aan het werk. Om dat te garanderen kiezen we er bewust voor klanten in en om Moerdijk, ons gebied.

Twintig auto’s – van bestelbus tot trekker-trailer-combinatie met kooiaap

Wij beschikken over twintig auto’s – van bestelbus tot combo’s en van bakwagen tot trekker-trailer-combinatie met kooiaap.  Om klanten zekerheid te bieden wordt het wagenpark na vier jaar vernieuwd. Er wordt alleen geïnvesteerd in auto’s met een schone motor. Dit past niet alleen in ons beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar het is ook noodzakelijk om toegang te verkrijgen tot diverse Nederlandse en Europese stadscentra.

Chauffeurs met voldoende levenservaring

Spoedverzendingen vragen om specifieke kwaliteit van de chauffeurs. Ze moeten niet alleen flexibel zijn - dus geen van negen-tot-vijf-mentaliteit hebben -, maar ze moeten ook voldoende levenservaring hebben om bij spoedverzendingen toch de rust te bewaren en de verantwoordelijkheid nemen om te kunnen gaan met de hectiek van het werk. Daarop worden alle chauffeurs en oproepkrachten nauwlettend gescreend.   

Waarom Moerdijk Koeriers?

• 24 uur per dag/7 dagen per week
• Altijd het juiste vervoermiddel: van een envelop tot dertig ton goederen
• Lokaal en internationaal transport
• Uitgebreid wagenpark voldoet aan alle eisen
• Stressbestendige chauffeurs die hun verantwoordelijkheid nemen

Moerdijk Koeriers , meer dan zo maar een Koeriersbedrijf!

Interview met de onderneming

Wat is sneltransport? Moerdijk Koeriers verzorgt al sinds jaar en dag vakkundig internationaal sneltransport. Maar wat houdt dat nu precies in? We vroegen het directeur Richard Winde. “Sneltransport of spoedvervoer zorgt ervoor dat klanten met spoed beleverd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een monteur die ergens een machine aan het repareren is, maar daarbij een onderdeel mist. Wij zorgen dat dat onderdeel snel ter plaatse komt.” Van hele kleine tot grote zendingen Uit de woorden van Winde blijkt duidelijk waar de noodzaak van een spoedtransport vandaan komt. Zonder Moerdijk Koeriers zou de betreffende monteur zijn werk niet kunnen voortzetten, waardoor machines stil komen te staan. En stilstaande machines kosten geld. Maar het zijn niet alleen kleine onderdelen die zijn bedrijf vervoert. Spoedvervoer is er al voor een enkele envelop tot aan een 30-tons lading. “En alles daartussen in.” Chemicaliën Branches die 24/7 doorgaan en waarbij tijd...

Volledig interview »