MOOILAND

Arnoud van Gelderweg 69
5361 CV Grave
Postbus 140
5360 AC Grave

Tel. (0486) 439900

E-mail: info@mooiland.nl
Website: www.mooiland.nl

Aantal medewerkers: 350
Vestigingsjaar: 1961

Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen, in circa 160 gemeenten in heel Nederland. In de regio Noordoost-Brabant is Mooiland actief in 11 gemeenten, te weten: Bernheze, Boxmeer, Cuijk, Den Bosch, Gennep, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Maasdonk, Oss en Sint Anthonis.

Echt thuis in een vitale buurt

Mooiland wil dicht bij haar klanten en relaties staan. Daarop is de organisatie en dienstverlening gericht. Door dicht bij elkaar te staan ontstaat verbinding en samenwerking. Met buurtontwikkeling investeert Mooiland samen met bewoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties in de vitaliteit van buurten, wijken en kernen. Door investeringen in woningen, bijzondere woonvormen, woonomgeving, maatschappelijk vastgoed, dienstverlening en voorzieningen biedt Mooiland huurders een ‘echt thuis in een vitale buurt’. Met veel zorg wordt gekozen voor diverse initiatieven en is er gezocht naar balans tussen efficiëntie, ethiek en effectiviteit. Samen met diverse partijen worden projecten gebouwd in de toekomst.

Bedrijfsonroerend goed

Mooiland is ook thuis is bedrijfsonroerend goed. Voor bedrijven en maatschappelijke instanties zijn in de regio Noordoost-Brabant diverse commerciële ruimten te huur. Neem contact op met onze organisatie als u interesse heeft in deze ruimten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!