MOSTART & TIMMERMANS NOTARISSEN

Logo MOSTART & TIMMERMANS NOTARISSEN

Rijksstraatweg 145
6573 CM Beek-Ubbergen

Tel. (088) 0247800

E-mail: info@mostartentimmermans.nl
Website: www.mostartentimmermans.nl

Kerkstraat 2
6561 CC Groesbeek

Tel. (088) 0247800

E-mail: info@mostartentimmermans.nl
Website: www.mostartentimmermans.nl

Mostart & Timmermans Notarissen

Mostart & Timmermans Notarissen is hét eerste aanspreekpunt in de regio Berg en Dal voor persoonlijke en zakelijke juridische vraagstukken. Mostart & Timmermans Notarissen is een ‘juridische huisarts’: laagdrempelig, betrouwbaar en dichtbij. De twee vestigingen staan in Beek en Groesbeek, midden in de kern.

Kennis en deskundigheid

Of het nu gaat om familierecht (huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten en testamenten bijvoorbeeld), fiscaal recht of ondernemingsrecht; of het nu gaat over de aankoop van een huis, het oprichten van een BV of vereniging of het wijzigen van statuten: Mostart & Timmermans heeft de kennis en deskundigheid in huis. Ook mediation en estate planning behoren tot de dienstverlening van het kantoor.

Persoonlijk en vertrouwd

De aanpak van Mostart & Timmermans is persoonlijk en vertrouwd. U kunt meestal terecht bij een medewerker die u al kent en die goed op de hoogte is van uw situatie. Het kantoor is telefonisch en per e-mail goed te bereiken en tevens is er een mogelijkheid om een vraag te stellen via de website. Service staat in het contact met de klant voorop.

Estate Planning

Een bijzondere specialisatie van Mostart en Timmermans is Estate Planning: de overdracht van bezit aan bijvoorbeeld kinderen of de echtgenoot of echtgenote. Vermogensoverdracht kan in het testament worden vastgelegd, maar ook via schenkingen worden geregeld. Ook bedrijfsoverdrachten bij ondernemers vallen onder Estate Planning: of het nu gaat om overdracht aan de eigen kinderen of aan een externe koper. Mostart & Timmermans is op de hoogte van de fiscale regelingen en de faciliteiten voor het MKB, zodat de cliënt zijn vermogen zo gunstig mogelijk kan doorgeven aan de volgende generatie.

Ondernemersadvies

Bij allerhande ondernemersvraagstukken loont het om op tijd bij Mostart & Timmermans aan te kloppen. Notarissen combineren een breed blikveld met een goede kennis van het recht, waardoor ze beter dan andere specialisten de gevolgen van een bepaalde keuze kunnen overzien. Als u Mostart & Timmermans vanaf het begin laat meedenken, voorkomt u problemen aan het eind van een traject. Bij grootaandeelhouders lopen privékwesties en zakelijke aangelegenheden vaak in elkaar over, bijvoorbeeld bij bedrijfsoverdracht aan kinderen. Het is prettig om dan zaken te doen met een notariskantoor dat ook verstand heeft van familierecht.

Altijd bij de tijd

Via scholing en cursussen houden de medewerkers van Mostart & Timmermans Notarissen hun kennis continu op peil. Het kantoor is lid van de landelijke organisatie Netwerk Notarissen, waarvan de leden kennis en kunde met elkaar delen. Bovendien zorgt Netwerk Notarissen voor duidelijke toelichtingen bij gebruikelijke concept akten van Mostart & Timmermans Notarissen. Zo combineert Mostart & Timmermans Notarissen de voordelen van samenwerking met de kracht van een persoonlijke aanpak!