home » bedrijven » Bouw »

MR KUNSTSTOFFEN B.V.

Canadaweg 6
4661 PZ Halsteren
Postbus 29
4697 ZG Halsteren
Oude Molen
Tel. (0164) 683425
Fax (0164) 685756
E-mail: info@mr-groep.nl
Website: www.mr-groep.nl

Aantal medewerkers: 20
Vestigingsjaar: 1996

MR Kunststoffen BV is gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van allerlei kunststof toepassingen voor nieuwbouw en renovatie. Van kunststof kozijnen, roldeuren en rolluiken tot zonweringen.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

MR Kunststoffen BV is niet zomaar een handelaar in kunststof toepassingen, MR denkt actief mee met de klant. Dit blijkt wel uit de vele toepassingen die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar die de klant ook het nodige opleveren. Zoals de kozijn-, raam- en deursystemen van Deceuninck die thermisch- maar ook geluidsisolerend zijn en bovendien hoog inbraakwerend.

Thermische isolatie zorgt naast wooncomfort ook voor een lagere energierekening (energiezuinig) en bespaart de gebruiker dus geld. Daarnaast zijn er nog de voordelen voor het milieu (klimaatneutraal, minder CO?-uitstoot).

Hörmann-dealer

MR’s keuze voor kwaliteit uit zich in het gebruik van de beste producten en kwaliteitsnamen. Zo is het bedrijf door de goede familienaam Hörmann aangesteld als exclusieve vertegenwoordiger van haar producten, waaronder garagedeuren, sectionaaldeuren en elektrische aandrijvingen. Als Hörmann specialist levert en monteert MR Kunststoffen de beste Hörmann-producten met een prima service.

Zonnepanelen

Net als kunststof kozijnen besparen ook zonnepanelen de klant veel geld. Het opwekken van eigen energie is een investering die zich uitbetaalt, de zon blijft immers schijnen. Zo is uitgerekend dat zonnepanelen gemiddeld in zeven tot twaalf jaar zijn terugverdiend. Daarna is de zonne-energie zelfs gratis, terwijl energie in zijn algemeen waarschijnlijk steeds duurder wordt. MR Kunststoffen levert en plaatst de panelen in allerlei soorten en maten tegen scherpe prijzen.

Energieprestatienormering

Het gebruik van zonnepanelen of duurzame kozijnen draagt bij aan een goede energieprestatie. Sinds 1995 bestaat er namelijk de ‘energieprestatienormering’ (EPN). Dit houdt in dat er bij de bouw eisen worden gesteld aan de energiezuinigheid van een gebouw. Met de invoering van de EPN mag de bouwwereld zelf kiezen met welke maatregelen zij deze energiezuinigheid realiseren. De producten van MR Kunststoffen zijn volledig energieneutraal en dus een uitstekende keuze voor een duurzame toekomst.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!