home » bedrijven » Bouw »

MR KUNSTSTOFFEN B.V.

Logo MR KUNSTSTOFFEN B.V.

Canadaweg 6
4661 PZ Halsteren
Postbus 29
4697 ZG Halsteren
Oude Molen
Tel. (0164) 683425
Fax (0164) 685756
E-mail: info@mr-groep.nl
Website: www.mr-groep.nl

Aantal medewerkers: 20
Vestigingsjaar: 1996

MR Kunststoffen BV is gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van allerlei kunststof toepassingen voor nieuwbouw en renovatie. Van kunststof kozijnen, roldeuren en rolluiken tot zonweringen.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

MR Kunststoffen BV is niet zomaar een handelaar in kunststof toepassingen, MR denkt actief mee met de klant. Dit blijkt wel uit de vele toepassingen die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar die de klant ook het nodige opleveren. Zoals de kozijn-, raam- en deursystemen van Deceuninck die thermisch- maar ook geluidsisolerend zijn en bovendien hoog inbraakwerend.

Thermische isolatie zorgt naast wooncomfort ook voor een lagere energierekening (energiezuinig) en bespaart de gebruiker dus geld. Daarnaast zijn er nog de voordelen voor het milieu (klimaatneutraal, minder CO?-uitstoot).

Hörmann-dealer

MR’s keuze voor kwaliteit uit zich in het gebruik van de beste producten en kwaliteitsnamen. Zo is het bedrijf door de goede familienaam Hörmann aangesteld als exclusieve vertegenwoordiger van haar producten, waaronder garagedeuren, sectionaaldeuren en elektrische aandrijvingen. Als Hörmann specialist levert en monteert MR Kunststoffen de beste Hörmann-producten met een prima service.

Zonnepanelen

Net als kunststof kozijnen besparen ook zonnepanelen de klant veel geld. Het opwekken van eigen energie is een investering die zich uitbetaalt, de zon blijft immers schijnen. Zo is uitgerekend dat zonnepanelen gemiddeld in zeven tot twaalf jaar zijn terugverdiend. Daarna is de zonne-energie zelfs gratis, terwijl energie in zijn algemeen waarschijnlijk steeds duurder wordt. MR Kunststoffen levert en plaatst de panelen in allerlei soorten en maten tegen scherpe prijzen.

Energieprestatienormering

Het gebruik van zonnepanelen of duurzame kozijnen draagt bij aan een goede energieprestatie. Sinds 1995 bestaat er namelijk de ‘energieprestatienormering’ (EPN). Dit houdt in dat er bij de bouw eisen worden gesteld aan de energiezuinigheid van een gebouw. Met de invoering van de EPN mag de bouwwereld zelf kiezen met welke maatregelen zij deze energiezuinigheid realiseren. De producten van MR Kunststoffen zijn volledig energieneutraal en dus een uitstekende keuze voor een duurzame toekomst.

Interview met de onderneming

Kozijnen, zonweringen, garagedeuren Wie de showroom van MR Kunststoffen in Halsteren binnenstapt, treedt binnen in een wereld van kunststof toepassingen voor nieuwbouw en renovatie. We zien kunststof kozijnen, rolluiken, zonweringen en lamellen. Er is een sectie met garagedeuren van Hörmann die zowel handmatig als volledig geautomatiseerd openen. Buiten staan windschermen en hangen terrasoverkappingen. Allemaal voorzien van de nieuwste technieken. Nieuwste technieken Directeur en eigenaar van MR Kunststoffen BV Jaap Rijnberg toont de ene na de andere noviteit. Zoals de glazen windschermen voor op het terras. Wel zon en zicht, geen wind. Het doet voorzichtig verlangen naar het voorjaar. Met een druk op de knop worden de windschermen nog eens dubbel zo hoog. Ideaal voor als er plots een gemeen windje opsteekt. Hergebruikt kunststof Verderop staat tuinmeubilair van gerecycled materiaal. Bankjes, bloempotten en hele picknicktafels. Ze zijn volledig vervaardigd uit restafval...

Volledig interview »