Artikelen MTA B.V.

Bedrijfsnieuws

Technologie MTA helpt Cerescon bij perfectioneren van aspergeoogstmachine

Cerescon in Heeze heeft met de Sparter het prototype van de eerste selectieve aspergeoogstmachine ter wereld ontwikkeld. Met hulp van MTA, een systeem leverancier uit Helmond die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en assemblage van complexe mechatronische modules en systemen, is de robot-module van de machine geoptimaliseerd. De robot is hierdoor circa 40% goedkoper geworden en de productiviteit verdubbeld.

Ondernemerstips

Industrie Drie essentiële voordelen van Early Supplier Involvement

Als u als OEM’er de ontwikkeling en/of de productie van een mechatronische machine of module wilt uitbesteden, dan is het verstandig om al in een vroeg stadium een system supplier erbij te betrekken.

Projecten

Bouw Medewerker staat centraal in nieuw bouwplan van pand MTA

MTA, een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen, verhuist in december 2018 naar een nieuw pand aan de Maïsdijk op industrieterrein Zuid-Oost Brabant in Helmond.

Interviews

Industrie ‘Wij zoeken simpele oplossingen zonder concessies te doen aan functionaliteit’

Door de development & engineering, industrialisatie, productie- en assemblage processen, goed op elkaar af te stemmen slaagt de Helmondse system supplier MTA erin om op een efficiënte manier tot klantspecifieke oplossingen te komen die voldoen aan de commerciële en technische doelstellingen.