MUNDO STEIGERS B.V.

Logo MUNDO STEIGERS B.V.

Laanweg 6, 3208 LC Spijkenisse
Tel.:0181- 627773
Fax.:0181- 629117

E-mail: info@mundo-steigers.nl
www.mundo-steigers.nl

Mundo Steigers is een bedrijf dat zich bezighoudt met het monteren en demonteren en verhuren van diverse steiger systemen, zoals Layher Allround, Layher Blitz, Rux Super en traditioneel steiger. Door onze ervaring van 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in steigers voor nieuwbouw, renovatie, restauratie, evenementen en speciale projecten.

Tevens is Mundo Steigers ook in het bezit van het Layher protectsysteem en het aluminium Layher Zeildaksysteem voor het afschermen van de steigers tegen weersinvloeden en of vandalisme.

Mundo Verhuur

Door de grote vraag van onze klanten, om buiten de steigers ook bouwhekken, bouwliften, schaftketen en stortkokers te leveren, hebben wij de tijd rijp gevonden om ons assortiment uit te breiden en een Mundo Verhuur op te zetten. Om er zorg voor te dragen dat wij een landelijke dekking kregen zijn wij lid geworden van de Verhuur Groep Nederland (VGN).

Wij leveren inmiddels alles op het gebied van professioneel gereedschap en materieel voor onder meer aannemers, bouwbedrijven, weg en waterbouw en schildersbedrijven.

U kunt ook kijken voor de landelijke verhuur op www.verhuurgroep.nl