MUSIS & STADSTHEATER ARNHEM

Velperbinnensingel 10
6828 CV Arnhem
Postbus 1103
6801 BC Arnhem

Tel. (026) 3720720

E-mail: administratie@musisenstadstheater.nl
Website: www.arnhemsepodia.nl

Musis en Stadstheater Arnhem, voor culturele activiteiten en meer….


Middenin het centrum van Arnhem met zicht op het groen van park Lauwersgracht vindt u twee prachtige, unieke gebouwen: Musis en Stadstheater Arnhem. Beide gebouwen ademen een rijke geschiedenis, zijn avond aan avond de podia voor muziek en theater en gastheer voor cultuur minnend publiek.

Het Stadstheater biedt meer dan 100 jaar theatertraditie en is de thuishaven van Toneelgroep Oostpool en Introdans. Naast toneel en dans staan opera, cabaret en musical hier op de planken. Het historische Musis is het huis voor muziek en thuis van Het Gelders Orkest. In mei 2017 hebben we de deuren van een nieuwe, moderne en multifunctionele concertzaal geopend. De oude klassieke concertzaal wordt dit jaar op respectvolle wijze gerenoveerd. In 2018 heropenen we het totale muziekcomplex. Het nieuwe én historische gedeelte, subtiel verbonden.

Naast de culturele activiteiten zijn beide locaties ook bijzondere geschikt voor feesten, bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, product- en eindpresentaties, netwerkborrels, modeshows, workshops en meer.

Zakelijk of privé

Voor beide locaties geldt: iedere m² is te huur. Zakelijk of privé. Voor culturele of commerciële activiteiten. Wat het karakter van uw bijeenkomst ook is: wij zijn in staat om elke sfeer neer te zetten. Feestelijk of zakelijk, groots en meeslepend, klein en intiem, eenvoudig of bijzonder hi-tech, bij kaarslicht of met een doordacht lichtplan. Het concertgebouw exclusief voor uw gasten of een bijzondere brainstorm in de kleedkamer van het theater? Een rondleiding door de catacomben van het historische Musis of een bezoekje aan een voorstelling aansluitend aan uw vergadering? Dat kan dus allemaal! Musis Arnhem wordt het muziekwalhalla van Nederland, 2 concertzalen, een evenementencomplex, sublieme akoestiek en een eye-catcher in de stad.

Vernieuwd

De nieuwe concertzaal grenst  aan de Lauwersgracht, een prachtig park aan de achterzijde van Musis. Een groot deel van de buitenkant is van glas, waardoor bezoekers vanuit de nieuwe concertzaal kijken op het park. Op een mooie zonnige dag worden de deuren opengegooid en kan men ook in het park genieten van de betoverende klanken. De nieuwe concertzaal is variabel in gebruik, voor een concert, congres of symposium beschikt het over 998 stoelen. Voor een feest, sta concert of een beurs kan de vlakke vloer van de zaal gebruikt worden, zo kunt u 1.750 personen fêteren! De oude Concertzaal wordt in ere gerestaureerd, mooie kroonluchters, super akoestiek, stijlvol, sprankelend blijven de authentieke elementen van deze zaal. De zaal is multifunctioneel door de grote vlakke vloer, waarvan de stoelen verwijderd kunnen worden. Na de opening van het gehele complex kunnen er activiteiten plaatsvinden voor ruim 3.000 personen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze theaters of mogen wij u uitnodigen voor een rondleiding? Neem dan gerust contact met ons op!

Ons team van ervaren eventmanagers, technici en horecamensen zorgt er voor dat we precies dàt neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!