NEW HORIZONS

Hurksestraat 33, 5652 AH Eindhoven
Hurksestraat 33, 5652 AH Eindhoven

Tel. (040 ) 2377732
Fax (040) 2370690
E-mail: info@newhorizons.nu
Website: www.newhorizons.nu

Aantal medewerkers: 16
Vestigingsjaar: 2002

New Horizons

Ongeacht de grootte van uw organisatie staat u voor de uitdaging uw klanten beter van dienst te kunnen zijn in een sterk concurrerende, wereldwijde markt. U moet vaak moeilijke keuzes maken over hoe en waarin u investeert, om de toekomst van uw organisatie te waarborgen.
New Horizons handelt vanuit de overtuiging dat het succes van uw organisatie wordt bepaald door uw medewerkers. Het opleiden van uw werknemers blijft dan ook een van de meest lonende investeringen, die uw organisatie kan doen.

Voor organisatie in het MKB kan het verkrijgen van dezelfde service als grotere organisatie of multinationals, een uitdaging zijn. Maar niet wanneer u samenwerkt met New Horizons. Onze klanten uit het MKB genieten van dezelfde voordelen. Of u nu 50 werknemers heeft of 500, New Horizons begrijpt uw uitdagingen en levert unieke trainingsoplossingen speciaal afgestemd op uw organisatie.

New Horizons is ‘s werelds grootste onafhankelijke opleidingsinstituut. Opgericht in 1982 telt New Horizons nu, wereldwijd,  ruim 300 centra verspreid over 60 landen. Naast de vestigingen in Eindhoven, Elsloo en Bornem (België) heeft New Horizons in Nederland ook vestigingen in  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Dankzij jarenlange internationale ervaring binnen de IT en de voortdurende ontwikkeling van onze trainingsmethodieken zijn we in staat de meest effectieve opleidingen en trainingen te bieden, die perfect aansluiten op de wensen en verwachtingen van miljoenen klanten. Opleidingen en trainingen van zeer hoge kwaliteit voor zowel gebruikers van velerlei toepassingspakketten als voor systeembeheerders, netwerkbeheerders en ontwikkelaars, maar ook op het gebied van computerbeveiliging en Business Skills. De grote verscheidenheid aan opleidings- en trainingsmateriaal en de sublieme faciliteiten maken deze tot een inspirerende uitdaging. New Horizons garandeert u internationale en uniforme topkwaliteit.

Integrated Learning

De bedrijfsfilosofie van New Horizons komt optimaal tot uiting in Integrated Learning. Integrated Learning is een visuele weergave van de wijze waarop New Horizons u ondersteunt in kennismanagement en combineert het traditionele klassikale leren met het gemak van e-learning om tot een efficiënter resultaat te komen. Met Integrated Learning weet u zeker dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt, wat tot uiting komt in verhoging van het ‘Human Capital’ van uw organisatie. U doorloopt de hele cirkel van onze dienstverlening om het optimale rendement te halen uit de geïnvesteerde tijd en inspanning. 

Erkende kwaliteit

Kwaliteit en service zijn de sleutelbegrippen in onze aanpak. New Horizons is officieel Microsoft Gold Partner Learning, Cisco Learning Partner, VMware Learning Partner, CompTIA Learning Partner en IITT, ITIL en PRINCE2 geaccrediteerd. Al onze trainingen zijn erkend door softwarefabrikanten als Microsoft, CompTIA, Cisco, Citrix en VMware. Hierdoor kan New Horizons in Nederland rekenen op het vertrouwen van duizenden klanten. We zijn zodanig overtuigd van de kwaliteit dat we onze cursisten een opleidingsgarantie geven.

Flexibiliteit en mobiliteit

New Horizons garandeert een snelle en accurate begeleiding en advisering. Om zo goed mogelijk aan uw behoefte te beantwoorden, zijn wij zeer flexibel op het vlak van planning, zelfs op korte termijn. De trainingen kunnen op iedere vestiging, wereldwijd, worden aangeboden.

New Horizons Nederland Opleidingen B.V.
Hurksestraat 33
5652 AH Eindhoven
Telefoon: (040) 237 77 32
Fax: (040) 237 06 90

New Horizons Elsloo Nederland Trainingen B.V.
Business Park Stein 205
6181 MB Elsloo
Telefoon: (040) 237 77 32
Fax: (040) 237 06 90


Vestigingen

New Horizons Nederland
Kantoorgebouw Mercurius
Herikerbergweg 161
1101 CN Amsterdam
040-2377732
      New Horizons Nederland
Posthumalaan 120
3072 AG Rotterdam
040-2377732

     
New Horizons Nederland
Stadionplein 9, 2e verdieping
8025 CP Zwolle
040-2377732
  New Horizons Nederland
Herculesplein 12, 2e verdieping
3584 AA Utrecht
040-2377732
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!