home » bedrijven » Bouw »

NIKKELEN ELEKTROTECHNIEK

Logo NIKKELEN ELEKTROTECHNIEK

Hulsbroek 38
6562 JH Groesbeek

Tel. (024) 3971658
Fax (024) 3976640
E-mail: info@nikkelen.nl
Website: www.nikkelen.nl

Nikkelen Elektrotechniek in Groesbeek

Nikkelen biedt een breed pakket van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek, beveiliging & communicatie, service & onderhoud en advies & duurzaamheid. Als klant heeft u dus voor nagenoeg al uw elektrotechnische installaties één aanspreekpunt. Zo sluit alles perfect op elkaar aan.

Betrokken en klantgericht

Een specialist van Nikkelen elektrotechniek gaat niet zomaar aan de slag. Hij gaat altijd eerst met de klant in gesprek want de praktijk kan altijd wat afwijken van de situatie zoals die geschetst is in een vooroverleg. Ter plekke gaat hij nog wat dieper in op de wensen van de klant en de mogelijkheden. Dat tekent de betrokkenheid en klantgerichtheid van de medewerkers van Nikkelen. Ook tijdens het werk betrekt een Nikkelen-medewerker de klant bij de klus. En na de installatie houdt Nikkelen contact om te checken of u als klant tevreden bent.

Sfeer van familiebedrijf

Nikkelen begon ooit als familiebedrijf, en die sfeer heeft het nog steeds. De lijntjes zijn kort, het contact tussen de medewerkers is goed. Collegialiteit is een van de kernwaarden. “Heeft een collega een probleem, dan kan hij zo een ander bellen om bij te springen”, zegt Wijers. “De mensen gaan voor elkaar, en dat is uiteindelijk ook in het voordeel van de klant.”

Utiliteitsbouw en woningen

Nikkelen elektrotechniek installeert onder andere camerasystemen, inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, bliksem- en overspanningsbeveiligingen, datanetwerken en domotica. Nikkelen is vooral actief voor zorginstellingen, scholen en overheden. Daarnaast werkt het bedrijf op de woningmarkt in opdracht van woningcorporaties en particulieren.

Lichtontwerp

Behalve voor de installatie van verlichting, kunt u ook voor advies en lichtontwerp bij het bedrijf terecht. Zo ontwierp Nikkelen onlangs het lichtplan voor het nieuwe Van der Valkhotel in Nijmegen. Bij een ontwerp komen alle aspecten van verlichting aan bod: duurzaamheid, esthetiek, montage, enzovoorts. Ook dynamische verlichting is een optie: door de lichtkleur en -intensiteit aan te passen, is het mogelijk de sfeer in een ruimte snel en gemakkelijk af te stemmen op de activiteit. Bijvoorbeeld door de productiviteit in een leslokaal te verhogen of  een rustige sfeer te creëren  tijdens zelfstudie.

Advies duurzaamheid

Steeds meer klanten schakelen Nikkelen in voor duurzaamheidsadvies. Dat begint vaak met een nulmeting. Samen met u kijken de deskundigen van Nikkelen naar opvallende uitschieters in het verbruik. U krijgt advies over de maatregelen die u kunt nemen binnen uw budget. Ook voor advies over en de installatie van zonnepanelen, slimme meters, laadpalen voor elektrische auto’s en andere duurzame technieken kunt u bij Nikkelen terecht. Het stimuleren van uw medewerkers om slimmer om te gaan met energie speelt een grote rol in het duurzamer inrichten van uw bedrijf Bewustwording loont in dit geval.

Onderhoud en service

Het onderhoud van bestaande of nieuwe installaties kunt u uitbesteden aan Nikkelen elektrotechniek. Periodiek onderhoud voorkomt storingen. Nikkelen werkt alleen met kwaliteitsproducten om de kans op storingen verder te verkleinen. 

Innovatief en deskundig

Nikkelen investeert continu in innovatie en de kennis en deskundigheid van de eigen medewerkers. Specialisten van Nikkelen zijn goed op de hoogte van de laatste stand van zaken in de techniek, en weten daardoor op ieder moment wat de beste keuze is voor de klant. “De wereld is continu in verandering, daarbij moet je vooraan staan”, zegt directeur Wijers. “Wij zijn er zeer snel bij, en vaak als eerste.”