NOORLANDER EN VAN VEEN MAKELAARDIJ B.V.

Logo NOORLANDER EN VAN VEEN MAKELAARDIJ B.V.

De Donk 16-20
4761 JK Zevenbergen
Postbus 78
4760 AB Zevenbergen

Tel. (0168) 326550
Fax (0168) 329696

E-mail: info@noorlandernvm.nl
Website: www.noorlandernvm.nl

Makelaarskantoor Noorlander en Van Veen is gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. De mensen van Noorlander en Van Veen staan bekend om hun doelgerichtheid, heldere communicatie en no-nonsense aanpak.

Korte lijnen en persoonlijke benadering

Noorlander en Van Veen makelaardij in onroerend goed is een makelaarskantoor met een platte organisatiestructuur en daardoor ook korte lijnen en een persoonlijke benadering naar de klant. Het kantoor is met name gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement (zowel beheer als VvE-bestuur) en via de nauwe banden met Groenendijk en Van Veen Woningmakelaars ook in woningmakelaardij. Daarnaast heeft Noorlander en Van Veen een nauwe samenwerking met AAZ-adviesgroep die thuis is in verzekeringen en hypotheken.

Bedrijfsmakelaardij

Noorlander en Van Veen begrijpt als geen ander dat bedrijfsmakelaardij een vak apart is. Zo is het matchen van vraag en aanbod iedere keer weer een uitdaging en is ieder bedrijfsobject uniek. Haar bedrijfsmakelaars hebben in de loop der jaren bewezen deze kunst te verstaan en hebben vele regionale bedrijven via bemiddeling aan hun huidige locatie geholpen. Zij die met Noorlander en Van Veen in zee gingen, zagen een makelaarskantoor dat helder communiceert, doelgericht is en een no-nonsense aanpak hanteert.

Beheer

Als professionele vastgoedmanager denkt Noorlander en Van Veen graag mee met eigenaar of verhuurder. Adequaat beheer van de vastgoedportefeuille draagt namelijk bij aan rendementverhoging op vastgoedbeleggingen. Dit gebeurt onder andere door toekomstige mogelijkheden en risico’s in kaart te brengen, door meerjaren onderhoudsbegrotingen te maken en door te adviseren. Ook bewaakt Noorlander en Van Veen de huurbetaling en signaleert / voorkomt ze betalingsachterstanden. Het makelaarskantoor maakt hiervoor gebruik van een modern administratief softwaresysteem dat real-time informatie kan verstrekken.

VvE-management

De wet verplicht appartementeigenaren lid te zijn van de Vereniging van Eigenaren. Noorlander en Van Veen neemt de taken die hier bij komen kijken graag voor u over, zoals: bestuur, administratie, opstellen van een onderhoudsplan en het begeleiden en uitvoeren van het onderhoud. Noorlander en Van Veen wil appartementeigenaren op deze manier ontlasten. Bovendien beschikt het makelaarskantoor over de benodigde expertise op het gebied VvE-management.

Onderdeel van haar activiteiten is:

  • Toezicht houden op naleving van huishoudelijk reglement en van de bepalingen in de splitsingsakte
  • Uitschrijven van de jaarvergadering
  • Uitvoeren van besluiten van de ledenvergadering
  • Beheren van de geldmiddelen en innen van periodieke betalingen (servicegelden)
  • Organiseren van onderhoudswerkzaamheden