NOVON SCHOONMAAK B.V.

S. Stevinweg 14, 8013 NB Zwolle

Tel. (038) 4601610

E-mail: info@novonschoonmaak.nl
Website: www.novonschoonmaak.nl

Bedrijvenpark Twente 305
7602 KL Almelo

Over Novon Schoonmaak

20 jaar terug begon Jacco Vonhof een eigen glazenwassersbedrijf. Inmiddels staat hij aan het hoofd van Novon Schoonmaak, een schoonmaakbedrijf met ruim 1000 medewerkers. Met vestigingen in Zwolle en Almelo verzorgen wij een breed pallet aan schoonmaakactiviteiten. Dit doen we naar volle tevredenheid van steeds meer bedrijven, van groot tot klein. Wij zijn flexibel en werken met korte lijnen om u snel en optimaal te ontzorgen.

Schoonmaakadvies

Elke vorm van werken vraagt om advies op schoonmaakgebied en we laten graag zien waar we goed in zijn: Schoonmaak. Een aangenaam werk- en leefklimaat hangt nauw samen met een opgeruimde omgeving. Schone ruimtes bevorderen het werkplezier, brengen tot uitdrukking dat een bedrijf of organisatie geeft om het welzijn van zijn medewerkers en leiden tot minder ziekteverzuim.

Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten bent u bij ons aan het goede adres voor specialistische reiniging. We vertellen u meer over onze oplossingen en geven aan waar u het beste aan doet. De mensen van Novon Schoonmaak hebben de vakkundigheid in huis voor o.a. glasbewassing, gevelreiniging, het reinigen van plafonds, wanden, vloeren en tapijten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!