NUNEN TRANSPORT EN LOGISTIEK B.V., VAN

Logo NUNEN TRANSPORT EN LOGISTIEK B.V., VAN

Spaarpot 7
5667 KV Geldrop
Postbus 80
5660 AB Geldrop

Tel. (040) 2863346
Fax (040) 2867046

E-mail: cs@nuntrans.nl
Website: www.nuntrans.nl

Aantal medewerkers: 45
Vestigingsjaar: 1948

Datgene doen wat de klant vraagt

Van Nunen Transport en Logistiek B.V. is alles behalve een standaard vervoerder. Het Geldropse familiebedrijf is van oudsher gespecialiseerd in transport van goederenstromen waarbij een zeer hoog serviceniveau gewenst is. Veelal is er sprake van een combinatie betreffende het gewenste serviceniveau en de eigenschappen van de goederen welke het transport dusdanig bijzonder maken dat dit niet middels een “standaard” transportoplossing uitgevoerd kan worden. Juist deze goederenstromen vormen de basis van onze dagelijkse activiteiten.

Transport van kostbare of schadegevoelige producten en afwijkende maten

Van Nunen Transport en Logistiek is gespecialiseerd in het transporteren van goederen met afwijkende maten, een hoge waarde of welke schadegevoelig zijn. Een lampenkap met een doorsnede van 2.00 meter is zo’n voorbeeld. “Dit is een zeer kostbaar en schadegevoelig product, waar met zorg mee omgegaan dient te worden. Het overladen en sorteren van dergelijke zendingen kan niet via lopende banden of anderszins geautomatiseerd uitgevoerd worden, dit vereist handwerk” vertelt Marielle van de Kerkhof, operationeel manager bij Van Nunen Transport en Logistiek.

Handmatig wordt deze veilig in het transportmiddel geplaatst. “Zo’n product kan ook niet via een regulier distributienetwerk verzonden worden. Dit is echt maatwerk”, licht Van de Kerkhof toe. En voor iedere opdracht heeft Van Nunen Transport en Logistiek het juiste voertuig. Vanaf een bestelbus tot trekker-opleggercombinaties.

Transport van geconditioneerde en medische producten

Een belangrijk specialisme is dagelijkse bevoorrading van ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen. Dagelijks, veelal in de nacht, worden deze organisaties bevoorraad in de door hun bestelde (geconditioneerde) farmaceutische producten waarvan een belangrijk deel geconditioneerd en onder strikte voorwaarden getransporteerd dient te worden. Voor deze laatste groep geldt dat de klimatologische omstandigheden waaronder de goederen getransporteerd worden, gedurende het gehele traject nauwlettend gevolgd worden. 

Van Nunen heeft enkel chauffeurs in dienst welke, na interne opleiding, voldoen aan zeer hoge kwaliteits- en serviceverwachtingen. Geen enkel onderdeel van dit proces wordt uitbesteed aan andere vervoerders, dat maakt Van Nunen Transport en Logistiek expert op het gebied van distributie van farmaceutische producten al dan niet geconditioneerd.

Warehousing, opslag en overslag

Van eenvoudige opslag van gepelletiseerde goederen tot order verzamelen op stuks niveau, inclusief (her)verpakken, verzend gereed maken en voorraadadministratie, het volledige logistieke proces kunnen wij onze opdrachtgevers uit handen nemen. Van Nunen Transport en Logistiek B.V. is uw ‘logistieke verlengstuk’ als u op zoek bent naar kwaliteit en ontzorging.

Eén van de kernactiviteiten van Van Nunen betreft het bieden van een totaalpakket op het gebied van transport, opslag en overslag, voorraadbeheer en douane-afhandeling. Het verwarmde warehouse van 6500m2 beschikt naast palletstellingen (voor europallets en blokpallets) en legbordstellingen (voor kleinere producten) ook over mogelijkheden voor opslag van buitenmaatse, grote en/of zware goederen. De meeste opslaglocaties zijn volledig ingericht op gestandaardiseerde maatvoering. Van Nunen Transport en Logistiek heeft bewust gekozen een combinatie te bieden voor buitenmaatse, grote en/of zware goederen en standaard maatvoering.

Transport en Logistiek voor goederen met een ‘maar’tje

Van Nunen Transport en Logistiek staat bekend om haar kwaliteit en enorme flexibiliteit. “Wij worden vooral ingezet voor goederen of opdrachten met een ‘maar’tje”, aldus Van de Kerkhof. “Voor goederen welke handwerk, maatwerk én bijzondere aandacht nodig hebben.”

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, flexibele logistiek dienstverlener welke maatwerk levert, neem contact op met Marielle van de Kerkhof, operationeel manager, via 040 - 286 33 46 of stuur een e-mail naar cs@nuntrans.nl.