Artikelen OERS ACCOUNTANCY & ADVIES ROOSENDAAL, VAN

Nieuws

Bouw Omzet bouw groeit met dubbele cijfers

De omzet in de bouw is in het tweede kwartaal van 2018 met twaalf procent gestegen vergeleken met een jaar eerder. Het aantal vacatures in de sector is verder opgelopen, net als het aantal ondernemers dat aangeeft last te hebben van personeelstekort.

Bedrijfsnieuws

Zakelijke dienstverlening Nieuwe vestiging Van Oers Agro in Roosendaal

Al ruim veertig jaar ondersteunt Van Oers Agro agrarische klanten in Zundert met accountancy, fiscaal advies en bedrijfsadvies. Vanaf nu kunnen klanten ook terecht op de nieuwe vestiging in Roosendaal.

Ondernemerstips

Technologie De juiste mix vinden van effectieve IT en veilig werken

Automatisering kan een prachtig instrument zijn om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met big data en artificial intelligence zijn zelfs nauwkeurige voorspellingen te doen, die managers helpen gerichter de toekomst tegemoet te treden. Er zijn echter tevens bedreigingen in de cyberwereld.

Projecten

Zakelijke dienstverlening Kenniscentrum voor DGA en familiebedrijf helpt adviseurs Van Oers in opleiding en coaching

In de advisering richting DGA’s en familiebedrijven merkte Gerard van Nieuwenhuijzen bij collega’s de behoefte aan een klankbord, dat verder gaat dan het bespreken van de fiscale techniek. Het was voor hem voldoende aanleiding om met enkele enthousiaste collega’s een kenniscentrum op te richten, nu drie jaar geleden.