home » bedrijven » Bouw »

OFFICE CABLING SYSTEMS

Logo OFFICE CABLING SYSTEMS

Distributiestraat 51e
4283 JN Giessen

Tel. (0183) 309 425

E-mail: info@ocsystems.nl
Website: www.ocsystems.nl

Office Cabling Systems heeft regelmatig interessante vactures. Bekijk het actuele aanbod hier.

Totaalleverancier in kabelmanagement denkt altijd mee

Het lijkt soms vanzelfsprekend; werkende apparaten. Maar we willen geen kabels in het zicht zodat een (werk)omgeving er netjes, opgeruimd uitziet én veilig is. OCS voldoet als totaalleverancier in kabelmanagement dagelijks aan deze wensen.

Oplossingen voor werkplekbekabeling

OCS (Office Cabling Systems B.V.) biedt oplossingen voor alle kantoor- en werkplekbekabeling: wij zorgen dat iedereen altijd en overal veilig kan werken. Vanaf begin tot eind denken wij met u mee voor de best passende oplossing voor een vraagstuk en hebben een groot assortiment aan kabelmanagementproducten. Omdat elke situatie en gebruiker anders is, zetten we net dat stapje extra en realiseren we een (maatwerk)oplossing voor elk kabelvraagstuk. Dit doen we al bijna 15 jaar.

Groot assortiment en passende producten

Alle producten voldoen aan de kwaliteitseisen en standaarden die van ons verwacht worden. Zo zijn we op de hoogte van de technologische ontwikkelingen en dragen we op een duurzame manier bij aan de snel veranderende wereld van vandaag. Onze vloerdozen zijn bijvoorbeeld tot 100% recylebaar en gemaakt van vlamdovend materiaal. Ook richten we ons op ‘Het Nieuwe Werken’ met totaaloplossingen om een werkplek met één druk op de knop af te sluiten.

Een greep uit ons assortiment;

  • Vloerdozen
  • Inbouwunits
  • Opbouwunits
  • Kabelgeleiding
  • Doorvoeren
  • GST18-3 materiaal
  • Werkplekaccessoires

Kijk voor meer informatie of productdocumentatie op onze website ocsystems.nl. U kunt ons ook mailen of meteen bellen op 0183 309 425.

Interview met de onderneming

Kabels veilig wegwerken Een wirwar aan kabels is één van onze grote ergernissen. En begrijpelijk, want met een overvloed aan zichtbare kabels is het nooit opgeruimd. Sterker, al deze losslingerende kabels zorgen voor onvoldoende veiligheid. Naast gevaar op kortsluiting bestaat er struikelgevaar. Zorg daarom dat kabels op een nette en slimme manier weggewerkt worden. Uit het zicht en veilig opgeborgen. Nette werkplek begint bij goed kabelmanagement Dit geldt zeker op het werk. Een nette werkplek begint bij goed kabelmanagement. “In de loop der jaren zijn er steeds meer apparaten bijgekomen. Ieder bureau heeft een computer of laptop. En je telefoon moet ook nog eens opgeladen worden. Daar zijn aansluitingen voor nodig, dus ook voldoende oplaadpunten en een goede bekabelingstructuur”, zegt André de Jager, directeur van OCS. Jarenlange ervaring De Jager weet waar hij over spreekt. Zijn achtergrond ligt in de elektrotechniek. Na zijn studie werkte...

Volledig interview »